6. července 2011 • 12:01

ANKETA: Chytí se Martin Zeman v Admiře?

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zlobivé dítě českého fotbalu bojuje o zahraniční angažmá. Martin Zeman, záložník pražské Sparty, je na testech v klubu FC Trenkwalder-Admira, který je nováčkem nejvyšší rakouské soutěže. „Bavíme se, se souhlasem Sparty, o ročním hostování s opcí na trvalý přestup,“ potvrdil pro iSport.cz hráčův agent Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest.




Dvaadvacetiletý fotbalista má velký talent. Bohužel však i na průšvihy, proto se do základní sestavy Sparty nikdy natrvalo neprosadil. A zdá se, že nad ním na Letné už definitivně zlomili hůl.

„S Martinem nepočítáme. Hledáme mu s jeho zástupci hostování v zahraničí,“ prohlásil na začátku letní přípravy Jakub Otava, personální ředitel Sparty.

Jako první se s konkrétní nabídkou vytasil FC Trenkwalder-Admira, tým z Vídně, kde už působí český záložník Patrik Ježek.

„Martin trénuje s Admirou od neděle,“ upřesňuje Pavel Zíka.

V úterý Zeman nastoupil za svůj možný budoucí klub v přátelském zápase s Anorthosisem Famagusta (0:1), ale na hřišti vydržel jen poločas. Pak musel kvůli svalovému zranění pustit na trávník krajana Ježka.

„Včerejší zápas měl bohužel stín v podobě Martinova zranění. Jakmile bude známa jeho přesná diagnóza, budou pokračovat jednání o jeho možném příchodu,“ stojí v komentáři na oficiálních stránkách rakouského klubu.

Martin Zeman (uprostřed) slaví gól spolu s Andrejem Keričem (vpravo) a Manuelem Pamičem
Martin Zeman (uprostřed) slaví gól spolu s Andrejem Keričem (vpravo) a Manuelem Pamičem

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud