7. ledna 2009 • 14:20

Svěrkošova premiéra je nejistá

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Debut reprezentanta Václava Svěrkoše v dresu francouzského Sochaux dále ohrožují zdravotní problémy. Pětadvacetiletý útočník zatím nevyléčil problémy s meniskem, které si přivodil minulý týden při tréninku na umělé trávě.



Bývalý ostravský kanonýr o uplynulém víkendu zmeškal utkání národního poháru proti Rennes a v neděli by měl mít už v ligovém souboji proti St. Etienne další pokus. Bolesti v koleně však dosud úplně neodezněly.

"Doktoři sice nezjistili nic vážnějšího a dovolili mi trénovat, ale po zátěži to pořád cítím. Stoprocentní to není. Tím pádem ještě ani nevím, jestli budu nachystaný na zápas," uvedl pro ČTK Svěrkoš.

Nejlepší střelec minulého ročníku české ligy do Sochaux přišel v zimním přestupním termínu z Baníku za přibližně dva miliony eur, aby předposlednímu týmu soutěže pomohl k záchraně. Právě nadcházející utkání se St. Etienne je pro klub velmi důležité, soupeř je totiž v tabulce o dvě místa výše s pětibodovým náskokem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud