18. dubna 2009 • 23:00

Necida prý chce Real Madrid!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen pár měsíců uplynulo od chvíle, kdy si Tomáš Necid sbalil kufry a odletěl z Česka hrát do ruského CSKA Moskva. Teď už se ale začíná mluvit o dalším stěhování, tentokrát ještě na zajímavější adresu.



Podle hráčova agenta Davida Nehody má totiž údajně zájem i veleslavný Real Madrid.

„O zájmu Realu Madrid dlouhodobě víme, jeho zástupci Tomáše sledovali už při semifinále mistrovství Evropy do devatenácti let,“ říká Nehoda. Případný přestup by ale závisel na několika faktorech.

Je otázkou, kolik peněz by CSKA za mladou hvězdu požadoval a zda by Real, který v červnu čekají volby nového vedení, byl ochoten zaplatit sumu, která by určitě nešla pod 150 milionů korun.

Jisté je, že devatenáctiletému útočníkovi se v letošní sezoně daří skvěle. Z pražské Slavie odcházel jako nejlepší ligový kanonýr - na podzim nastřilel v šestnácti ligových kolech celkem 11 branek. V CSKA se pak hned v prvním zápase uvedl brankou, kterou rozhodl o zisku ruského Superpoháru.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud