1. července 2010 • 04:00

Opustí Moskvu? Necida vábí Bordeaux

Autor: sh, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český reprezentační útočník Tomáš Necid by se mohl stát spoluhráčem Jaroslava Plašila v dresu Girondins Bordeaux. Klubu se zalíbil dvacetiletý český legionář působící v ruském CSKA Moskva, kde má smlouvu do konce roku 2012.



Francouzský celek hledá náhradu za marockého střelce Maruána Šamacha, jenž odchází do anglického Arsenalu

Jednání rychle pokračuje, už je stanovena i přestupní částka osm milionů eur (asi 210 milionů korun). Pokud by transfer vyšel, Necid opustí Rusko po roce a půl. Do CSKA Moskva ze Slavie Praha v lednu 2009 za 150 milionů korun.

Dvacetiletému forvardovi se loňská sezona vydařila. Zajistil si pevné místo v reprezentaci, v klubu patří mezi klíčové útočníky.

S CSKA Moskva na podzim nakoukl i do Ligy mistrů. V nejslavnější klubové soutěže vstřelil celkem dvě branky, dvěma přihrávkami se podílel i na senzační remíze CSKA na Manchesteru United (3:3).

Necidovi se dařilo i na jaře. S CSKA slavil historický postup do čtvrtfinále Ligy mistrů, v osmifinále jednou trefil pomohl vyřadit Sevillu.

Za rok a půl si vytáhlý útočník vybudoval v Mosakvě velmi slušnou pozici. Pro CSKA by jeho odchod byl zcela jistě velkou ztrátou.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud