24. září 2011 • 21:35

Knápkův hattrick upevnil Ústí nad Orlicí vedení v divizi C

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Blažek daroval Letenským druhý gól, Kuchta slavil jako Haaland. 2:0
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Ústí nad Orlicí, vedoucího týmu divize C, v dnešním utkání 7. kola rozstříleli doma 5:0 Velim a upevnili si své dominantní postavení v tabulce. Hattrickem se blýskl Miroslav Knápek, který celkově nastřílel už sedm branek. Svěřenci trenéra Jana Navrátila vedou o čtyři body před Kolínem a Převýšovem, oba jejich pronásledovatelé však mají k dobru nedělní zápasy.



Strakonický lídr divize A uštědřil poslednímu Českému Krumlovu rovněž pětibrankový příděl, první poločas však skončil 1:1. Až v závěrečné půlhodině zlomili svěřenci trenéra Jindřicha Dejmala odpor nováčka. Ten inkasoval celkově už 28 branek, nejvíc ze všech osmdesáti divizních celků. Slavia B vedla v poločase utkání ve Voticích 3:0, zápas ale skončil remízou 3:3.

V divizi B potvrdil soušský nováček, že se mu doma doma daří, a rozstřílel 5:0 poslední Blšany. Po dvou gólech dali Štípek se Schořem, jeden Leibl, hostující chmelaři přišli o dva vyloučené hráče. Souš v posledních čtyřech domácích zápasech nastřílela 21 branek, v průměru přes pět na utkání.

Vedení v divizi D převzal minimálně do neděle Žďár nad Sázavou po otrokovickém vítězství 3:1. Zasloužili se o to svými trefami Šindelka, Chmelíček a Pohanka, za domácí Viktorii kontroval Vavruša. Hosté dohráli zápas bez střelce druhé branky Chmelíčka, který byl vyloučen. Dosud vedoucí Bystrc se představí v neděli ve Vyškově.

V divizi E utrpěla už sedmou porážku poslední Mohelnice, v Havířově podlehla vysoko 1:5. Vedoucí Orlová, jež v osmi zápasech neztratila ani bod, hraje v neděli v Novém Jičíně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud