25. září 2011 • 14:44

Domažlice v ČFL zdolaly béčko Liberce a jsou třetí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Jiskry Domažlice v jediném dnešním utkání 7. kola ČFL porazili rezervní tým Slovanu Liberec 4:2 a posunuli se v tabulce na třetí příčku. Severočeský tým, který prohrál venku i počtvrté, klesl na osmou pozici.



Před 670 diváky položili svěřenci trenéra Zdeňka Michálka základ k tříbodovému zisku již v prvním poločase, který vyhráli 2:0 brankami Bauera a Brauna z penalty. Ta byla nařízena po faulu na autora prvního gólu.

Hned po návratu z šaten dal sice hostující Vlasko kontaktní branku, vzápětí ale domácí pojistili vedení další trefou Brauna a po něm ještě Knakalovým gólem. Půl hodiny před koncem upravil liberecký Beneš na konečných 4:2.

Domažlice jsou po osmi odehraných kolech nejproduktivnějším celkem soutěže s 22 nastřílenými brankami. O jednu méně má na kontě Mladá Boleslav B.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud