16. srpna 2012 • 15:45

ČESKÝ FOTBAL: V jednom zápasu padly tři hattricky!

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Začalo jako parní válec. Béčko Písku v  prvním podzimním kole zmasakrovalo doma nováčka jihočeského přeboru Dačice 8:3, už v poločase vedlo 5:2. Navíc v zápase padly tři hattricky!



Za  domácí na  něj dosáhli Stanislav Šteier a  Filip Šťastný, zesměšnění hostů mírnil Martin Toman. „Máme kvalitní mužstvo, proto jsme vysoko vyhráli,“ hodnotí zápas trenér Písku František Bican.

„Z naší strany to bylo naprosto jasné vítězství, kdy nechápu, proč jsme museli třikrát inkasovat,“ říká.

Ve Šteierovi a Šťastném bouchly saze, to oni řídili kruté přivítání Dačic v nové soutěži. S Bicanem jejich fortel ale nijak zásadně nehýbe. „Šteier je zkušený borec, Šťastný zase takový šikovný levák, umí si poradit. Oba už za  sebou mají vstřelené hattricky, pravidelně se prosazují. Nebylo zkrátka tak moc co slavit,“ vykládá trenér.

„Kluci jsou šikovní, všichni to víme, tak doufám, že se aspoň prosadí co nejdřív do třetiligového áčka. Klidně těch gólů mohlo být ještě víc,“ je přesvědčený.

Umírněnému vyprávění o jasné výhře se ani nejde divit. Už v loňské sezoně nasbírala rezerva Písku ve 30 utkáních 67 branek, druhý nejvyšší počet po  postupujícím Roudném.

„Hráče k tomu vedu. Diváky taková hra prostě baví, bylo by pro ně dobré, kdybychom takové zápasy hráli pořád. To bych ale zase neunesl nervově já. Nechápu totiž, jak můžeme dostat tři branky úplně jako přes kopírák,“ kroutí hlavou písecký kouč nad tím, jak hostující Toman třikrát pláchnul jeho obráncům a šel sám na brankáře.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud