Jan Podroužek
21. září 2011 • 05:00

Ideální fotbalová destinace. Ženy v Sedlčanech neplatí

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

INSPEKTOR DENÍKU SPORT - Atraktivní fotbalové prostředí, žádná atletická dráha, jak tomu bývá zvykem. Navrch bohaté občerstvení za příjemnou cenu, slušný informační servis o klubu a příznivé vstupné 30 korun. A pozor! Ženy všeho věku neplatí. To jsou Sedlčany, středočeské pětitisícové město, kde stojí za to jít na fotbal.



Hledáte stadion ve městě hermelínu? Jednoduchá pomůcka: Jeďte směrem k autobusovému nádraží a fotbalové hřiště na vás vyskočí hned po pravici.

Projdete hlavní branou, zaplatíte vstupné, dostanete klubový zpravodaj a pokud s vámi jde dámský doprovod, nemusíte přihazovat za lístky ani korunu navíc. V Sedlčanech zkrátka živí starého ducha gentlemanství.

Máte hlad? Stačí si vybrat, nepochybně si v menu restaurace, kde pouští v televizi bundesligu a další sporty, něco najdete. Navíc je možnost posedět venku pod roubenými stříškami s výhledem na hrací plochu.

Jen protilehlá tribuna budí trochu odpudivý dojem. Na jedné straně hlavní ochoz, odkud se ozývá hlasatel a ryk slušné návštěvy, na té druhé chudé betonové ruiny s dřevěnými lavičkami. To dojem ze solidního areálu přece jenom trochu kazí.

V klubu by podivný betonový val rádi zrekonstruovali
Video se připravuje ...

Jestli chcete strávit nedělní odpoledne v pohodové atmosféře středočeského krajského přeboru, Sedlčany jsou téměř ideální destinací.

Místo, kde se postarají o váš žaludek, kde třeba vyhrajete zajímavou cenu v poločasové tombole a kde si mezi obvyklými dvěma stovkami diváků slušně zafandíte.


Plánujete rekonstrukci betonové tribuny?
„Jde o starou stavbu někdy z osmdesátých let, je to navezený val, který postupem času pracuje a trochu se sesunuje. Ale v plánu tohle máme. Stadion je sice majetkem města, ale na příští rok plánujeme buď rekonstrukci s tím, že by se provedlo i zastřešení protilehlé tribuny, nebo dokonce kompletní oprava stadionu.“

Petr Jindrák, předseda Tatranu Sedlčany


Fotbalový inspektor - Tatran Sedlčany (Středočeský krajský přebor)
STADION 7

KOMFORT
8

OBČERSTVENÍ 10

ATMOSFÉRA 6

ATRAKTIVITA HRY 5

VÝSLEDNÁ ZNÁMKA 7,2


Dosavadní žebříček hodnocení stadionů
Pořadí Klub Soutěž Výsledná známka
1. Sedlčany Středočeský přebor 7,2
2. Česká Lípa třetí liga 7
3. Loko Vltavín třetí liga 6,8
4. Soběslav Jihočeský přebor 6,4
5. Humpolec Přebor Vysočiny 5,6
6. Brumov divize E 3,4

Co je fotbalový inspektor?
Redaktoři Sportu si každý víkend vyberou jeden zápas v nižších soutěžích, kam bez ohlášení přijedou a provedou „inspekci“ - na místě otestují, co může fotbalový fanoušek očekávat od návštěvy daného stadionu.

Hodnotí se pět základních kritérií:

Stadion – dojem z místa a jeho celkový vzhled

Komfort – služby pro diváky, zápasový program, počet míst k sezení a stání, výhled a čistota, cena vstupenky, možnost parkování

Občerstvení – jeho dostupnost, kvalita a cena

Atmosféra – počet diváků, způsob fandění a objektivita, hlasatel, tombola, doprovodný program

Atraktivita hry – jak moc svým fotbalem baví domácí tým

Každá tato kategorie je ohodnocená na číselné stupnici 1-10 s tím, že desítka je maximální počet bodů, stejně jako je to u hodnocení hráčů v první fotbalové lize. Všechny udělené body se sečtou a vydělí pěti, z čehož vyjde výsledná známka klubu.

Restaurace u hřiště vás rozhodně nezklame
Restaurace u hřiště vás rozhodně nezklame

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud