28. října 2012 • 13:50

Žižkov krizi nezažehnal, na sněhu prohrál s Varnsdorfem 0:2

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Viktorie Žižkov nestačili na domácím hřišti na Varnsdorf a z posledních čtyři zápasů vytěžili pouhý bod. Dnes podlehli na zasněženém terénu 0:2, oba góly hosté vstřelili během dvaceti minut v úvodním poločase. Žižkov je v tabulce druhé ligy čtvrtý, šestý Varnsdorf se mu přiblížil na dva body.



Oba týmy dnes pod vysílačem sváděly boj s těžkým terénem. Lépe se s ním vypořádali hosté a slavili první podzimní vítězství na hřišti soupeře. Zajistili jim ho dvě standardní situace, které Viktoria nedokázala správně pokrýt.

Skóre otevřel v 16. minutě Hikspoors hlavičkou po rohovém kopu Dobrovolného, varnsdorfský náskok zvýšil o dvacet minut Pimpara. Tentokrát se on ocitl osamocený před Boháčovou brankou a ideálně si naskočil na Kotišův centr.

Aktivita domácích většinou končila před pokutovým územím a do žádné větší brankové příležitosti se nedostali.

Viktoria Žižkov - Varnsdorf 0:2 (0:2)
Branky: 15. Hikspoors, 36. Pimpara. Rozhodčí: Lerch - Černý, Hrabovský. ŽK: Kiidron, Sloboda - Zieris. Diváci: 1 063.
Žižkov: Boháč - Šťastný, Kiidron, Besta, Čermák (77. Bodeček) - Bartl, Sloboda, Sedláček (46. Surynek), Mareš (71. Bartošák) - Kalod, Kotyza. Trenér: Nádvorník.
Varnsdorf: Kovář - Jakubovský, Zieris, Pimpara, Dobrovolný - Cana (61. Tvaroha), Kotiš (81. Stehlík), Breite, Schubert, Martan (70. Mach) - Hikspoors. Trenér: Frťala.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud