4. června 2014 • 08:49

Kouč Kalvoda se rozhodl: Beru Olomouc! Odmítl Znojmo i Bohemku

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Předpoklady se naplnily, olomouckou Sigmu má vrátit do nejvyšší soutěže Leoš Kalvoda. Kouč, který zažil letos sestup se Znojmem, se podle informací isport.cz domluvil na Hané, kde strávil své nejlepší hráčské časy a startoval tam i trenérskou kariéru. „Jsme dohodnutí, ještě to musí zítra schválit představenstvo,“ potvrdil dnes ráno Kalvoda. To už bude jen formalita…



O svérázného stratéga měly zájem tři kluby. Kromě setrvání ve Znojmě a návratu do Olomouce bylo ve hře také angažmá v Bohemians 1905. Jenže volání první ligy nepřebilo Kalvodovo srdce.

„Bylo to moje vnitřní rozhodnutí. Cítil jsem, že mám jít do Sigmy. Předpokládám, že dostanu za úkol postoupit. Olomouc do nejvyšší soutěže patří,“ shrnul Kalvoda, který dnes letí na dovolenou do Turecka.

„Syn s dcerou a rodinami už tam jsou, jedeme s manželkou za nimi. Na dovolené jsem nebyl patnáct let, už ani nevím, jaké to je,“ smál se nástupce provizorního trenéra Ladislava Mináře.

Ten se vrací na pozici sportovního ředitele.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud