Richard Šíma
20. prosince 2016 • 18:11

Pulpit končí, už není trenérem Vítkovic. Řeší se jeho nová role

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druholigové Vítkovice už podruhé v této sezoně mění trenéra. Martin Pulpit u mužstva končí, na svou pozici se vrací Roman West, který v ostravském klubu sezonu zahájil, po jedenáctém kole byl ale odvolán. Pulpit ale ve Vítkovicích možná zůstane. Pokud ano, nejspíše na pozici skauta.



„Myslíme si, že tímto způsobem budeme fungovat lépe,“ glosoval návrat staronového trenéra Pavel Filipčík, jenž se v pátek na klubové valné hromadě stal novým předsedou představenstva MFK Vítkovice. „Dá se říct, že tato trenérská změna je částečně i důsledkem výsledku valné hromady,“ dodal Filipčík, jenž ale víc trenérskou rošádu komentovat nechtěl.

Pulpitovi s koncem podzimu vypršela ve Vítkovicích jeho krátká smlouva. V pěti utkáních, v nichž druholigového nováčka vedl, získaly Vítkovice jeden bod za remízu s Českými Budějovicemi.

„Ano, i k tomu jsme při našem rozhodování přihlédli, nicméně jedná se o celý soubor důvodů, nechci se o nich ale více rozšiřovat,“ řekl Filipčík.

„My věříme, že mužstvo pod Romanem Westem herně zabere a že se o záchranu v soutěži ještě popere. S panem Pulpitem budeme jednat o jiné formě spolupráce, není vyloučeno, že se stane naším skautem, ale to předbíhám,“ dodal šéf klubu, který je po podzimní části sezony předposlední se sedmibodovou ztrátou na čtrnácté Pardubice.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud