6. března 2020 • 20:25

Jihlava odstartovala jaro dobře, ve druhé lize si poradila s Třincem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Jihlavy vstoupili do jarní části druhé ligy vítězstvím 2:0 nad Třincem. Vysočina vyhrála i devátý domácí zápas v sezoně a bodově se dotáhla na vedoucí Pardubice, které však k zápasu 17. kola nastoupí ve Vlašimi až v neděli.



Jihlava o vítězství rozhodla už v prvním poločase. Nejprve se prosadil Jakub Rezek a chvíli po něm přidal druhou branku ekvádorský záložník Luis Arroyo, který na Vysočinu v zimě přestoupil právě z Třince. Jihlava tak udržela domácí neporazitelnost, naopak Třinec natáhl spolu s podzimem sérii bez vítězství na šest kol.

Vysočina se díky výhře dotáhla s 35 body na první Pardubice a upevnila si druhé místo v tabulce. Třetí Brno a čtvrtá Dukla zaostávají o čtyři body, pátý Hradec Králové o pět. Všechny tři celky však vstup do jarní části teprve čeká.

Jihlava - Třinec 2:0 (2:0)

Branky: 23. Rezek, 26. Arroyo. Rozhodčí: Houdek - Hrabovský, Dobrovolný. ŽK: Ciencala, Akulinin, Omasta (všichni Třinec). Diváci: 973.

Jihlava: Vejmola - Křišťál, Diouf, Tlustý, Javůrek - Fortelný, Lacko - Smejkal (90. Šimko), Zoubele (65. Klobása), Rezek - Arroyo (84. Koubek). Trenér: Kučera.
Třinec: Adamuška - Omasta, Kušnír, Bedecs, Puchel (75. Akulinin) - Weber, Machalík (82. Valenta) - Hlúpik, Steinhübel, Cienciala - Wojnar. Trenér: Habanec.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud