Hynek Preisler
28. května 2015 • 20:04

Fanoušci Liberce i Jablonce se zlobí. O půli došly klobásy a pivo!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chtěli si užít finálový zápas o druhý nejcennější český fotbalový grál, mnohým fanouškům Liberce a Jablonce však zápas s dobrou atmosférou, který nakonec v Mladé Boleslavi ovládli fotbalisté Liberce v penaltovém rozstřelu, pokazilo, že stánky už o poločase hlásily: Pivo došlo, klobásy už nejsou!



„Služby na stadionu v Boleslavi? To byla tragédie. Člověk odpovědný za organizaci zápasu by měl podle mého názoru na hodinu letět. V poločase nebylo na stáncích nic ani k jídlu, ani k pití. To mi fakt hlava nebere,“ zuří Marek Dlouhý, který na finále Poháru FAČR dorazil z Liberce a zápas sledoval v sektoru určeném pro modrobílé barvy.

„Hlavně, že se dělá všechno pro fanoušky (s dětmi) – ještě, že jsem tam neměl syna a nemusel mu vysvětlovat, že musí hodinu počkat, než dostane napít,“ stěžoval si dlouholetý fanoušek Liberce Marek Dlouhý. „A těch pár záchodů na celou tribunu, to je také něco,“ dodává.

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Liberec 1:1(1:3)
Video se připravuje ...

Podobné problémy však zažil v Mladé Boleslavi i na tribuně za brankou příznivec Jablonce Jiří Endler. „Je to vrchol domácího poháru, kterému se chce neustále zvednout prestiž. Volba stadionu byla dobře vybraná, však do Mladé Boleslavi přijelo z Liberce a Jablonce čtyři a půl tisíce diváků a atmosféra byla vynikající, ale naprosto zklamalo zajištění občerstvení. To pořadatelé podcenili a mnoho fanoušků bylo právem naštvaných,“ hněvá se zase fanda Jablonce.

Pořadatelem finálového zápasu je Fotbalová asociace České republiky. „Zásobování stánků s občerstvením bylo zajištěno zcela standardním způsobem jako na všechny ligové zápasy v Mladé Boleslavi a dimenzované navíc na plnou kapacitu stadionu,“ reagovala fotbalová asociace na stížnosti fandů.

Jablonec - Liberec: Sporný zákrok Pokorného na Doležala ve vápně
Video se připravuje ...

Jablonec - Liberec: Gól Marka Bakoše na 1:1
Video se připravuje ...

Jablonec - Liberec: Gól Martina Doležala na 1:0
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud