13. prosince 2018 • 12:20

Los čtvrtfinále MOL Cupu: Sparta proti Teplicím, Slavia vs. Karviná

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedělní ligový souboj si na jaře zopakují fotbalisté Sparty s Teplicemi ve čtvrtfinále MOL Cupu. Rozhodl o tom dnešní los v Praze. Další dvojice tvoří Baník Ostrava a Liberec, Slavia bude hrát proti Karviné a Bohemians přivítají Olomouc.



Sparta bude mít Teplicím v poháru co vracet, jelikož v lize ji tým ze Stínadel připravil o domácí neporazitelnost. "Jsem rád, že hrajeme s Teplicemi, se kterými máme dobré vztahy. Teď nás (trenér Teplic a bývalý asistent ve Spartě) Standa Hejkal obral o tři body, tak mu to snad vrátíme," řekl zástupce Sparty Josef Krula. "Zatím se nám moc nedařilo, ale věřím, že se dáme přes zimu dohromady a bude to lepší," dodal.

To Teplice los moc nepotěšil. "Měl jsem instrukce hlavně nedostat Spartu, tak budu od trenéra asi zbičovaný. Ale teď jsme ji porazili, což byla velká euforie, protože na Spartě se jen tak nevyhrává. Tak snad na to navážeme," prohlásil sportovní ředitel Teplic Štěpán Vachoušek.

Slavia se už podeváté z posledních 11 pohárových zápasů představí na domácím hřišti, kam přicestuje Karviná. A to se navíc květnové finále hrálo na neutrálním hřišti. "Za poslední dva roky jsme hráli snad jen jednou venku. Jsme rádi, že je k nám los takhle příznivý, protože je příjemné se v tom nabitém programu vyhnout cestování," připustil sekretář Slavie Jiří Vrba. "S Karvinou jsme hráli nedávno a byl to pro nás hodně těžký zápas. Krátce nato tam prohrál Jablonec, takže se ukazuje, že není snadných soupeřů," dodal.

Los čtvrtfinále fotbalového poháru MOL Cupu:

Baník Ostrava - Slovan Liberec, Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc, Slavia Praha - MFK Karviná, FK Teplice - Sparta Praha

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud