24. října 2018 • 14:10

Experti věří v Evropské lize Jablonci, v Kodani moc branek nepadne

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle vypadá na povedený večer pro domácí týmy. Evperti i fanoušci soudí, že v pokračování Evropské ligy se z českých celků povede lépe Jablonci. Severočeši jsou rozjetí a potvrdí to i na vlastním stadionu proti Astaně. „Veze se na vítězné vlně, měl by být k vidění pohledný a útočný fotbal, kdy budou padat góly,“ říká Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance. Výhra Jablonce je nabízena v kurzu 2.18:1 a věří jí 77 procent tipujících.



To se Slavií, která vede českou nejvyšší soutěž, to podle vypsaných příležitostí a tipů sázkařů, vypadá trochu hůř. Skoro třetina sázkařů sice tipuje výhru sešívaných, jenže většina má na zřeteli také poslední propadák Slavie v koncovce v Evropské lize, který zhatil jinak dobrý výkon. Proto tipéři tuší, že moc branek v Dánsku padat nebude.

„Bookmakeři lehce favorizují Kodaň, které se docela daří a namlsala se výhrou nad Bordeaux,“ tvrdí Světlíková. V plný bodový zisk dánského týmu věří 53 procent sázkařů (2,54:1), Slavii důvěřuje 31 procent tipérů (2,91:1).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud