17. prosince 2018 • 15:31

Los EL? Trochu zklamání, hlásí Škoda rozpaky ve Slavii. Plzeň se těší

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Gólman Zenitu Keržakov sebral nebezpečný centr domácích mířící na ŠkoduGólman Zenitu Keržakov sebral nebezpečný centr domácích mířící na ŠkoduFOTO: Barbora Reichová / Sport

    Mysleli si na slavnější a zajímavější jméno. Fotbalisté Slavie z losu prvního kola vyřazovací části Evropské ligy, který jim přidělil belgický Genk, radostí neskáčou. „Jsem z losu trochu zklamaný. Čekal jsem, že dostaneme atraktivnějšího soupeře, ale nedá se nic dělat,“ komentoval osud slávista Milan Škoda. Plzeň „vyfasovala“ Dinamo Záhřeb. „Je to zajímavý soupeř a zároveň velmi silný,“ popsal soupeře David Limberský. Projděte si ohlasy fotbalistů a trenérů Slavie i Plzně či jak se na blížící se střet dívá kouč Záhřebu.

  • David Limberský (obránce Plzně)

    "Je to zajímavý soupeř a zároveň velmi silný. Má velice dobré fanoušky. Myslím si, že je dobře, že opět narazíme na nového soupeře, se kterým jsme ještě nehráli. Z tohoto pohledu je to atraktivní."

    Plzeňská euforie! Limberský a spol. naskákali na Horvátha v přímém přenosu
    Video se připravuje ...

  • Pavel Vrba (trenér Plzně)

    "Je to tým, který vyhrál skupinu Evropské ligy se ziskem 14 bodů a bez jediné prohry. Je to známé mužstvo plné skvělých fotbalistů, určitě to nebude jednoduchý soupeř. Všichni víme, že my i Slavia musíme uhrát pro český fotbal co nejlepší výsledky a co nejvíc bodů. Oba týmy pro to uděláme všechno."

    Vrba po postupu na koni: V Rusku nás asi nemají rádi. Nejsme retro tým, jak psal Sport
    Video se připravuje ...

  • Luděk Pernica (obránce Plzně)

    "Myslím si, že můžeme být s losem spokojeni. Byli tam o dost těžší soupeři, Záhřeb je podle mě přijatelný tým. Vede chorvatskou ligu a čeká nás vyrovnaný souboj. Dinamo mělo ve skupině vyspělé evropské mančafty, takže sílu má, nečeká nás určitě nic lehkého. Těšíme se i na tu atmosféru."

    SESTŘIH LM: Plzeň – AS Řím 2:1. Fantastická Viktoria si zahraje evropské poháry i na jaře
    Video se připravuje ...

  • Radim Řezník (obránce Plzně)

    "Určitě to nebude jednoduché. V Záhřebu to bude těžké prostředí, ale já si myslím, že to je hratelný soupeř. Bude to silný mančaft. Je to i zajímavý duel v tom, že případný postup by mohl hodně pomoci koeficientu."

    AS Řím byl asi zvyklý na jiné podmínky, řekl o výkonu Italů Kovařík
    Video se připravuje ...

  • Milan Škoda (útočník Slavie)

    "Jsem z losu trochu zklamaný. Čekal jsem, že dostaneme atraktivnějšího soupeře, ale nedá se nic dělat. Nejhorší na tom je, že soupeř není vyloženě tak atraktivní, ale má obrovskou kvalitu. Belgickou ligu vedou suverénně před Anderlechtem a dalšími týmy, takže kvalitu mají jednoznačně velkou. Nicméně na jarní část evropských pohárů se samozřejmě těším. Těšil jsem se už i na losování a zápasy ve vyřazovací části budou určitě super."

    Slavia porazila Zenit 2:0 a zahraje si Evropskou ligu i na jaře!
    Video se připravuje ...

  • Josef Hušbauer (záložník Slavie)

    "Myslím si, že je Genk velmi silný soupeř. Ale není to úplně zvučné jméno a my jsme přeci jen chtěli nějaké zvučnější. Na druhou stranu si zřejmě hodně lidí řekne, že je to hratelný soupeř. Těžko ale říct. Uvidíme podle toho, jak se na ně připravíme a v jaké fázi oni budou. Vyřazovací část je vždycky jenom o aktuální formě. Je to trochu jiné, trestá se každá chyba. Není tu prostor na chyby, které pak můžeme několik zápasů napravovat."

    Postup do Evropy řadím k titulu. Ten je ale pořád priorita, říká Zmrhal
    Video se připravuje ...

  • Jindřich Trpišovský (trenér Slavie)

    "Je to tým, který by mohl vyhovovat našemu stylu hry. Ale na druhou stranu jsou to všechno rychlí hráči. Určitě se neztotožňuji s názory, že je Genk papírově nejslabší tým z losu. Stačí se podívat na tabulku, vedou belgickou ligu s velkým náskokem."

    Soupeř na jaře? Přál bych si Inter. Sen je jet do Anglie, doufá Trpišovský
    Video se připravuje ...

  • Nenad Bjelica (trenér Záhřebu)

    "Los mohl být lepší i horší. Viktoria přichází z Ligy mistrů, je bezpochyby kvalitní soupeř. Je mírným favoritem, ale máme šanci a já věřím, že postoupíme. Bude to atraktivní zápas pro naše fanoušky, jsem si jistý, že plno z nich dorazí do Čech."

    Vrba vyslal vzkaz italským policistům: Děkuji, že jsme v Římě platili pokutu
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud