18. března 2019 • 12:40

Ceny lístků na Chelsea jsou venku, Slavia ukončila prodej permanentek

Autor: roc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia se těší na čtvrtfinále Evropské ligy. Po senzačním vyřazení favorizované Sevilly, kterou Pražané vyřadili minulý týden gólem v závěrečné minutě prodloužení odvety (4:3), přijede do Edenu londýnská Chelsea. Za kolik uvidíte zápas na vlastní oči? Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík zveřejnil ceny vstupenek pro permanentkáře na sociální síti, další člen představenstva Tomáš Syrovátka pak doplnil kompletní přehled. Klub oficiálně ještě jednotlivé částky nezveřejnil, ale potvrdil přednost při nákupu lístků pro držitele permanentních vstupenek, a oznámil, že ukončil prodej permanentek, aby zamezil spekulacím.



Týmu kolem Jindřicha Trpišovského se splnilo velké přání. Po fantastickém osmifinálové odvetě Evropské ligy se Sevillou, kterou Pražané dokázali díky heroickému výkonu vyřadit, jim páteční los nadělil jako dalšího soupeře Chelsea. Na Slavii zavítá jeden ze špičkových anglických týmů.

Přednost mají permanentky

Kromě samotných hráčů a realizačního týmu se na nadcházející souboj těší samozřejmě i fanoušci. Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík, který logicky očekává plný dům, a Tomáš Syrovátka přišli s prvními informacemi ohledně distribuce vstupenek.

Jako první se k žádaným lístkům dostanou permanentkáři, kteří utkání „červenobílých“ navštěvují pravidelně. Cena vstupenek pro držitele permanentek je poměrně přívětivá.

Kdo bude duel sledovat z domácího kotle, tedy Tribuny Sever, zaplatí si 700 korun. Vstupenky na východní tribunu budou za 1250 korun, na hlavní poté za 1630 korun. Na jednu permanentku připadnou dvě vstupenky. "Je 9000 permanentek. Chceme, aby se dostalo na všechny. Dvě oprávněné osoby na jednu permanentku," uvedl Tvrdík na Twitteru.

Výhoda i pro Odbor přátel a Fanklub

Další vlna předprodeje půjde přes Odbor přátel a Fanklub, teprve potom by pak přišel na řadu volný prodej zbylých vstupenek.

Jaké jsou ceny vstupenek na zápas Slavia - Chelsea?Foto Sport

„Prosíme o respektování tohoto způsobu prodeje, celoroční permanentkáři podporují Slavii celou sezonu a zaslouží si přednostní přístup ke vstupenkám na tak sváteční zápas,“ stojí na klubovém webu.

Stop prodeje permanentek

Vidět naživo hvězdy „Blues“ by samozřejmě chtěli i další fanoušci, kteří normálně zápasy Slavie nenavštěvují. Vedení pražského celku se proto rozhodlo ukončit prodej permanentek na jaro, aby zabránilo jejich účelovému nakupování a„předešla spekulacím se vstupenkami“.

Pokud se i po předprodeji pro permanentkáře dostane na ostatní, vyjde je jedno místo na Tribuně sever na 1190 korun. Za sledování očekávaného duelu z východní tribuny zaplatí diváci 1780 korun, sedadlo na hlavní tribuně je vyjde na 2180 korun.

Harmonogram prodeje Slavia ještě zveřejní, klub také varuje před překupníky a falešnými vstupenkami.

Na Chelsea levněji než na Real

Pokud nebudeme brát v úvahu Sevillu, podobně zvučný tým, jako je Chelsea, se do Česska podíval naposledy na podzim. Plzeň tehdy v rámci základní skupiny Ligy mistrů přivítala na svém stánku Real Madrid a římské AS. Jejím třetím soupeřem bylo CSKA Moskva. Ceny vstupenek byly mírně vyšší, než nyní zvolila Slavia.

Viktoria dala taktéž do prodeje nejprve vstupenky pro permanentkáře. Ti si je mohli zakoupit v rámci balíčku, jenž obsahoval vstup na všechny tři skupinové duely. V nejnižší cenové kategorii, do níž spadali také „kotelníci“, vyšly příznivce lístky na 2850 korun, nejdražší poté byly k dispozici za 7450 korun.

Vše o Slavii čtěte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud