11. září 2021 • 10:42

Slavia zvládne rozjezd proti silnému soupeři, Jablonci experti moc nevěří

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie sice letos museli zapomenout na start v Lize mistrů a nedostali se ani do Evropské ligy, na startu té Konferenční je ale čeká velmi zajímavá prověrka formy, když v úvodním utkání skupiny nastoupí svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského proti bundesligovému Unionu Berlín. Slavia se bude podle expertů Chance hrnout do útoku, tipéři předpokládají úspěch červenobílých. "Hned 59 % jich tipuje výhru sešívaných v kurzu 2,92:1," říká tisková mluvčí Chance Markéta Světlíková.



Kurzy na tento duel jsou poměrně vyrovnané. Většina fotbalových fanoušků u Chance věří domácí Slavii a nemyslí si, že by měla padnout. "Remízu s kurzem 3,44 hraje 8 % sázkařů a pro 28 % lidí je favoritem německý celek s kurzem 2,56:1. Slavia to ale bude mít velice těžké, Union je jeden z lepších týmů Bundesligy a drží po 4 odehraných utkáních 8. místo s bilancí 1-3-0 a skóre 5:4," upozorňuje Světlíková.

"Hodně se také u Chance sází na to, že uvidíme více než 2 góly, na 4 a více žlutých karet v zápasu nebo na výsledek zápasu bez remízy Union Berlin v kurzu 1,83:1," doplňuje

V Konferenční lize se ukáže i Jablonec. Pro bookmakery i sázkaře je ovšem favoritem rumunská Kluž. „Severočeši v posledním předkole této ligy doma s přehledem vyhráli 5:1 nad slovenskou Žilinou, tentokrát je ale čeká trochu jiný soupeř, který vede rumunskou ligu. Soupiska a herní kvalita hraje ve prospěch soupeře Jablonce,“ říká mluvčí Chance.

"69 % tipérů předpokládá výhru hostů s kurzem 2,60:1. Vítězství Jablonce s kurzem 2,94:1 má na tiketu 17 % sázkařů, remízu, které bookmakeři přidělili kurz 3,12:1 jich zvolilo 10 %," prozrazuje Světlíková.

Souboj Jablonce a Kluže zřejmě nebude tichým klidným zápasem s jedinou šancí, nečeká se, že by zápas skončil bezbrankovou remízou."To naznačuje i kurz 1,44:1 na více než 2 branky v zápasu. Často se také sází na méně než 30 faulů v utkání," doplnila Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina H
Články odjinud


Články odjinud