10. března 2022 • 08:10

Experti doma Slavii věří. Pražané vyhrají výraznějším rozdílem

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie vedou českou nejvyšší soutěž, jako jediný český zástupce pak nyní bojují i v pohárové Evropě. Už ve čtvrtek je čeká úvodní osmifinále Konferenční ligy, kdy doma v Edenu přivítají rakouský LASK Linec. „Důvěra bookmakerů i sázkařů je před zápasem jednoznačně na straně domácích,“ komentuje za Chanci rozložení sil před výkopem mluvčí Markéta Světlíková.



Los byl pro sešívané příznivý, lepšího soupeře si snad ani nemohli přát. Pražané jsou daleko ostřílenějším v pohárové Evropě, a navíc se rakouskému soupeři ani v tamní nejvyšší soutěži nedaří, když na první příčku ztrácí neuvěřitelných 27 bodů. Kvalita týmu, forma, ale také podpora fanoušků na domácím hřišti, to vše mluví ve prospěch Slavie.

„Devětadevadesát procent vkladů míří na vítězství Pražanů v kurzu 1,76:1. Proti ofenzivní hře Slavie by neměl mít LASK žádnou šanci a je tomu tak i s případným postupem do dalšího kola,“ prozrazuje Světlíková s tím, že sázkaři tak často tipují i postup Slavie v kurzu 1,55:1.

„Kurz na výhru Lince je aktuálně na hodnotě 4,96:1 a remízu ohodnotili bookmakeři kurzem 3,73:1,“ dodává mluvčí Chance. „Pokud bude hrát tým Jindřicha Trpišovského se stejným nasazením jako proti Fenerbahce, čeká je jasné a patrně i výraznější vítězství.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina H
Články odjinud


Články odjinud