19. dubna 2012 • 00:08

Terry: 15 minut jsme se nedotkli míče. Ale byli jsme trpěliví

Autor: iSport.cz, šq
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

SEMIFINÁLE LIGY MISTRŮ | Vypadalo to skoro jako vždycky, když hraje Barcelona. Hvězdný velkoklub i v semifinále Ligy mistrů Chelsea drtil na střely i držení míče. Nakonec se ale díky trefě Didiera Drogby z konce poločasu radovali domácí. "Bylo nám jasné, že budeme muset hodně bránit, že budou hodně držet míč. Snažili jsme se je ubránit a při vlastní šanci udeřit. To se povedlo," pochvaloval si po zápase kouč Blues Roberto di Matteo.



"Věděli jsme, že nějakou šanci mít budeme, a Didier byl ve správnou chvíli na správném místě. Je to skvělý výsledek," radoval se muž, jenž si majiteli Abramovičovi řekl o novou víceletou smlouvu.

"Museli jsme být trpěliví. První čtvrthodinu jsme se nedotkli míče... Všichni jsme neúnavně pracovali," doplňuje ho na stránkách UEFA i John Terry.

Hrdinou Chelsea byl vedle brankáře Petra Čecha i jediný střelec zápas Didier Drogba. "Myslím, že jsme se poučili ze vzájemných zápasů před třemi lety," cituje útočníka web uefa.com.

"Jsme šťastní, protože výsledek je dobrý. Teď tam potřebujeme dát gól, abychom postoupili do finále," věří v dokonalou pomstu za semifinále ze sezony 2008/2009 jeden z tehdejších hlavních aktérů.

"Za týden hrajeme doma a musíme být agresivnější. Chelsea využila šanci, kterou měla, zatímco nám chyběl ten zabijácký instinkt před brankou. Čekali na nás vzadu a dobře bránili," má jasno naopak záložník Barcelony Andrés Iniesta.

Fotbalisté Barcelony (zleva) Lionel Messi, Xavi a Daniel Alves v semifinále proti Chelsea
Fotbalisté Barcelony (zleva) Lionel Messi, Xavi a Daniel Alves v semifinále proti Chelsea

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud