4. srpna 2017 • 14:03

Slavia viděla los v masérně: APOEL? Horko a malé hřiště, popsal Danny

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byli ve velkém očekávání. Fotbalisté Slavie se sešli v masérně na stadionu v Edenu a společně sledovali páteční los play off Ligy mistrů. Když se na televizní obrazovce objevilo jméno kyperského APOELU Nikósie, nepanovalo mezi hráči zklamání, ani nadšení. „Podle Dannyho je to druhý nejtěžší soupeř v osudí,“ uvedl na Twitteru člen vedení klubu Tomáš Syrovátka.



Za velkým snem na Kypr. K tomu, aby se „červenobílí“ probojovali do základní skupiny Ligy mistrů, musejí z cesty uklidit APOEL Nikósie. Rozhodl o tom páteční los v Nyonu. Po bitvě s běloruským BATE Borisov se však jedná o ještě náročnějšího soupeře.

„Horko, malé hřiště, frenetické publikum a velmi silný tým,“ citoval na Twitteru člen slávistického managementu Tomáš Syrovátka slova portugalské hvězdy „sešívaných“ Dannyho.

Trenér Jaroslav Šilhavý měl z losu rozporuplné dojmy, jelikož se jeho tým vyhnul těžším klubům, ale zároveň bude Slavii čekat velká neznámá.

"Když postoupili do této části předkol, nebude to slabý soupeř. Co se týče zvuku v Evropě, může se zdát, že je to přijatelné a možná ten soupeř mohl být horší. Olympiakos jsme si nikdo nepřáli, to se nám vyplnilo. Nicméně budeme k tomuto dvojzápasu přistupovat s maximálním respektem. Šance na postup bych nechal v rovině 50 na 50," sdělil krátce po losu, který hráči sledovali v masérně na stadionu v Edenu.

Los play off Ligy mistrů
Mistrovská část Nemistrovská část
Karabach - Kodaň Basaksehir - Sevilla
APOEL - Slavia Young Boys Bern - CSKA Moskva
Olympiakos - Rijeka Neapol - Nice
Celtic - Astana Hoffenheim - Liverpool
Hapoel Beer-Ševa - Maribor Sporting Lisabon - FCSB

Informace o soupeři, kterého Sparta v ročníku 2015/16 dvakrát porazila v základní skupině Evropské ligy, bude realizační tým teprve shánět.

„Vím jen to základní, že prošli přes Viitorul, že domácí prostředí je velice bouřlivé. Co jsem to jen tak prolétl, vidím, že mají v kádru Jihoameričany, nějaké Brazilce, Španěly, moc Kypřanů tam asi nebude. Ještě nehráli domácí soutěž, příští středu hrají Superpohár, tak se na ně pojedeme naživo podívat," uvedl Šilhavý.

Švento a Bořil o losu Slavie: APOEL si přál jen masér
Video se připravuje ...

Fotbalisté Slavie sledovali los play off Ligy mistrů v masérně na stadionu v Edenu
Fotbalisté Slavie sledovali los play off Ligy mistrů v masérně na stadionu v Edenu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud