6. března 2019 • 14:44

Brazilská hvězda do Prahy nedorazí. Vinícius bude mimo hru dva měsíce

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Realu Madrid Vinícius Júnior si v úterním prohraném osmifinále Ligy mistrů proti Ajaxu Amsterodam (1:4) utrhnul vaz v pravé noze a bude chybět asi dva měsíce. Osmnáctiletý brazilský fotbalista tak zmešká i přípravný zápas proti české reprezentaci, který se bude hrát 26. března v Praze.



Vinícius se na stadionu Santiago Bernabéu zranil během prvního poločasu a už ve 35. minutě musel vystřídat. Podrobná vyšetření odhalila vážnější problém na lýtkové kosti.

Talentovaný křídelní útočník patří k nejlepším hráčům Realu v jinak nepovedené sezoně. Za A-tým "Bílého baletu" odehrál 28 soutěžních zápasů, vstřelil čtyři góly a přidal sedm asistencí.

Bývalý hráč Flamenga byl na zápasy s Panamou a ČR povolán do brazilské reprezentace poprvé v kariéře. Po hvězdném kapitánovi Neymarovi je Vinícius dalším zraněným útočníkem "Kanárků", kterého diváci na stadionu v Edenu neuvidí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud