19. září 2019 • 13:15

Tohle způsobila Slavia! Hvězdy Interu se v kabině po ztrátě rvaly

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva dny od senzační remízy Slavie na hřišti favorizovaného Interu Milán (1:1) v rámci 1. kola základní skupiny F Ligy mistrů vyplouvají na povrch zajímavé informace. Britský Daily Mail přinesl ve čtvrtek zprávu o tom, že se v kabině domácích zle poštěkali Romelo Lukaku a Marcelo Brozovič. Obě hvězdy musel od sebe odtrhnout až Alexis Sánchez. Trenér Interu Antonio Conte byl z půtky extrémně rozladěný.



Důvod frustrace je zřejmý. Takový start do milionářské soutěže si Inter nepředstavoval. Slavia se v úterý na San Siru vytasila s nebojácným výkonem a remízu 1:1 zachránili domácí až gólem Nicoly Barelly z 92. minuty. Po utkání se na "Nerazzurri" snesla velká kritika ze strany ze strany fanoušků i italských médií.

Tisk kritizoval hru Interu, že byla bez nápadů a po inkasovaném gólu také nervózní. „Falešný start, pohroma, trápení,“ křičeli do světa titulky italských deníků.

K incidentu v kabině mělo dojít pár minut po konci utkání. Lukaku byl nespokojený s výkonem Brozoviče, který z jeho úhlu pohledu hrubě selhával při plnění taktických pokynů trenéra Antonia Conteho. Bývalý útočník Manchesteru United to svému chorvatskému parťákovi také od plic sdělil, načež Brozovič nasupeně reagoval a vmetl belgickému útočníkovi promarněnou šanci z konce nastavení.

O co konkrétně šlo? Lukaku pár vteřin před závěrečným hvizdem mohl vystřelit výhru Interu, hlavičkoval pod břevno, kde ale balon fantasticky vyškrábl brankář Slavie Ondřej Kolář.

Po slovní výměně názorů mezi Lukakem a Brozovičem údajně začala strkanice. Mezi oba kohouty vystartoval Alexis Sánchez, který se s Lukakem zná dobře z předchozího působení na Old Trafford, a situaci musel uklidnit. Na stranu Chorvata se naopak postavil slovinský brankář Samir Handanović.

Trenér Conte, který mezi svými svěřenci rád vytváří atmosféru napětí a adrenalinu, byl z celého incidentu rozčarován. Daily Mail dokonce napsal, že už měl za zavřeními dveřmi situaci komunikovat s klubovým šéfem Giuseppe Marottou. V krajním případě by situace mohla eskalovat až k odchodu Brozoviče, Lukaku je díky příchodu za 73 milionů liber "chráněný".

Inter o víkendu čeká milánské derby proti AC, do kterého půjde z pozice neporaženého lídra Seria A (9 bodů). AC má o tři body méně a je sedmé. Bude hrát Brozovič?

SESTŘIH: Inter - Slavia 1:1. Pražané sahali po vítězství, favorit srovnal v nastavení
Video se připravuje ...

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Sport Speciál k účasti Slavie v Lize mistrů kupujte na iKiosek.cz ZDE>>>

Sport Speciál k Lize mistrů Sport Speciál k Lize mistrůFoto iSport.cz

Sparta se chystá na derby. Výkon Slavie s Interem je na Letné nevyděsil
Video se připravuje ...

iSport podcast: Slavia může v LM i ve skupině smrti bojovat o postup. Kde je její strop?
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Slavia - Slovácko 3:0. Hosté mistra nepřekvapili. Trefil se i debutant Provod
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud