Jonáš Bartoš
22. října 2019 • 20:15

Messi, kde jsi?! Fanoušci Barcelony ostrouhali, hráči zmizeli bez podpisů

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V úterý krátce před sedmou večerní to kolem pražského hotelu Four Seasons vřelo. Luxusní podnik hostí po osmi letech vzácnou návštěvu, fotbalisty Barcelony. Zhruba sto padesát fanoušků čekajících kolem hotelu mělo smůlu. Autobus polepený do klubových barev vysadil svůj náklad tak, aby mohli hráči zmizet nejkratší cestou do hotelového lobby. Příznivci jednoho z nejslavnějších klubů světa tentokrát od svých oblíbenců nezískali jediný podpis.



„Cirkus Barcelona“ rozbalil své šapitó v úterý večer v pražském hotelu Four Seasons. Důvod výpravy katalánského souboru je jasný – středeční duel Ligy mistrů se Slavií v Edenu, kde se slavný klub představí po osmi letech (naposledy vyřídil na podzim 2011 Viktorii Plzeň 4:0).

Fanoušci se u hotelu v centru Prahy srocovali už kolem šesté večerní, tedy zhruba hodinu před plánovaným příjezdem výjimečné výpravy. Hodně z fanoušků pocházelo z ciziny, v ruce drželi plakáty, dresy, šály. Doufali, že si na ně udělají jejich miláčci chvilku a věnují jim podpis, případně rychlou fotografii.

Utkání Slavia - Barcelona na O2 TV Sport
Speciální předzápasový program startuje ve 20:05 (studio k dřívějším zápasům začíná už v 18:30), moderátor Petr Svěcený přivítá jako hosty Martina Vaniaka nebo Davida Kalivodu. Přímo na stadionu v Edenu pak Michal Hrdlička bude rozebírat aktuální dění třeba s Pavlem Kukou, dorazí i herec Jakub Prachař nebo nejznámější český MMA bojovník Karlos „Terminátor“ Vémola. Z hrací plochy se bude hlásit reportér David Sobišek, utkání komentuje zkušená dvojice Milan Štěrba a Jan Homolka. Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou všechna utkání z Ligy mistrů v přímých přenosech. Více ZDE>>>

Postupem času se řady přihlížejících rozšiřovaly. Někteří kolemjdoucí turisté měli příjemný a nečekaný zážitek, těšili se, že spatří slavné tváře jednoho z nejlepších fotbalových klubů na světě.

Kolem sedmé všichni zbystřili. Směrem od zastávky Staroměstská se přibližoval velký autobus polepený do klubových barev. Barcelona si jej zapůjčila od firmy v Česku, nešlo o jejich klubové vozidlo, se kterým jezdí na domácí půdě.

Autobus s hráči zacouval k hotelu tak, že čekající fanoušci nemohli své hrdiny vůbec vidět. Pár fotek a krátká videa pořídili pouze novináři, kteří stáli v blízkosti vedlejšího vchodu do hotelu. Právě ten zvolili ke svému přesunu členové katalánské výpravy.

Jako první vylezl z autobusu zkušený záložník Sergio Busquets, následovaly další velké hvězdy. Gerard Piqué, Antoine Griezmann, Jordi Alba, Ousmane Dembélé a ostatní. Největší povyk vzbudil samozřejmě Lionel Messi. Katalánská modla se po vystoupení na české půdě protáhla, krátce rozhlédla a za cvakání fotoaparátů zaplula do hotelového vchodu.

Čekající fanoušci brzy pochopili, že mají smůlu. Když prázdný autobus odjížděl od hotelu pryč, hráči už odemykali své hotelové pokoje. Ti, co toužili po podpisu nebo fotce, tentokrát postávali v centru Prahy marně.

Hlavní událost je na programu ve středu. Od devíti večer vypukne v Edenu očekávaná bitva, kde slavné hvězdy Barcelony změří síly s domácí Slavií. Trpišovského parta chce velkým jménům cestu za očekávanou výhrou co nejvíc znepříjemnit. Všichni ale vědí, že je čeká pořádně těžká šichta...

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Skupina F

Z V R P Skóre B
1. Barcelona 6 4 2 0 9:4 14
2. Dortmund 6 3 1 2 8:8 10
3. Inter Milán 6 2 1 3 10:9 7
4. Slavia 6 0 2 4 4:10 2

Hvězda Barcelony Lionel Messi dorazila s klubem do pražského hotelu Four Seasons před zápasem Ligy mistrů proti Slavii
Hvězda Barcelony Lionel Messi dorazila s klubem do pražského hotelu Four Seasons před zápasem Ligy mistrů proti Slavii

Odvážný Trpišovský: Chceme se Barceloně minimálně vyrovnat v držení míče
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud