15. září 2021 • 10:29

Zmatky v Lize mistrů. Zkušený sudí si spletl hráče, červenou stihl odvolat

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglický fotbalový rozhodčí Anthony Taylor byl v Lize mistrů jen malý kousek od obrovské ostudy. Záložníkovi Dynama Kyjev Harmašovi ukázal žlutou a následně i červenou kartu, jenže Ukrajinec byl v tu chvíli na hřišti jen chvíli, aniž by byl napomínán.



Denis Harmaš vběhl na hřiště do zápasu Dynama Kyjev a Benfiky pěkně nahecovaný. Na hřišti strávil celkem půl hodiny, ale mohlo to být o kus míň. Během osmdesáté minuty spáchal rovnou dva fauly, čímž pravděpodobně zmátl sudího Anthonyho Taylora.

Zkušený sudí s deseti odpískanými sezonami v Premier League na kontě ukázal 31letému Ukrajinci žlutou kartu, zaslouženou. Jenže Taylor pokračoval, sáhl do kapsy znovu a vytáhl směrem k záložníkovi i červený kartonek. Ten ale předtím ještě nebyl napomínán.

Harmaš se divil, zbytek týmu ale začal protestovat, protože do té doby dostali z domácího týmu žluté jen mladík Ilja Zabalnyj a Sergej Sydorčuk. Oba sice jsou Harmašovi trochu podobní, ale mají úplně jiná čísla. To si naštěstí po několika sekundách uvědomil i rozhodčí, který červenou kartu odvolal.

Mírné zmatky nakonec ani jednomu týmu nepomohly, portugalský tým sice měl herní převahu, ale gólu se 21 tisíc fanoušků na olympijském stadionu v Kyjevě nedočkalo ani na jedné straně. Domácí zásah v poslední minutě totiž Taylor za pomoci VAR odvolal. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud