3. června 2009 • 22:00

Jak vyhrát Ligu mistrů? Pusťte Gladiátora

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Fotbalistům Barcelony prý k vítězství ve finále Ligy mistrů s Manchesterem United pomohla i speciální motivace v podobě krátkého filmu.



Trenér Josep Guardiola nechal pro své svěřence sestříhat speciální video, do kterého použil nejvydařenější akce současných hráčů, slavné momenty Barcelony a záběry z historického filmu Gladiátor s Russellem Crowem v hlavní roli.

Sedmiminutové video pak Guardiola pustil svým hráčům v šatně jen několik minut před nástupem na hrací plochu k finálovému zápasu v Římě, kde Barcelona vyhrála 2:0.

Osmatřicetiletý Guardiola přišel s nápadem na motivační film jen pár dní před finálovým zápasem. Podle informací, které přinesl britský deník The Sun, nejprve vyzkoušel snímek při tajném promítání na zaměstnancích klubu, kteří se prý při závěrečné pasáži doprovázené árií Nessun Dorma v podání Luciana Pavarottiho neubránili slzám.

To Guardiolu přesvědčilo, že film bude účinkovat i na hráče.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud