1. července 2021 • 19:00

Superliga ONLINE: UEFA musí zrušit sankce vůči Realu a spol., rozhodl soud

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
22
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oznámení o založení Superligy otřáslo fotbalovým světem. Jenže rychle bylo po velké kritice ze strany UEFA, řady osobností a hlavně fanoušků bylo všechno jinak. Až na Real Madrid a Barcelonu všechny týmy z projektu odstoupily. Protesty však především v Anglii pokračují dál, navzdory tomu, že se Supeliga nachází v kómatu. Reakce sledujeme ONLINE.



Ohlasy na Super League ONLINE>>>

ONLINE PŘENOS - Ohlasy na Superligu
3. 5. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Obnovit
Zprávy ze dne 3. 5. 2021
18:57
3. 5. 2021
 

Anglická fotbalová asociace zahájila vyšetřování šestice klubů, které se chtěly zapojit do projektu superligy. Jednání představitelů Manchesteru United, Manchesteru City, Liverpoolu, Chelsea, Arsenalu a Tottenhamu označila za nepřijatelné a je připravená jim na základě výsledků vyšetřování uložit příslušné sankce. Premier League zároveň plánuje zavést speciální doložku, která by měla podobným snahám o odtržení zabránit.

 

„Napsali jsme všem týmům formální žádost o poskytnutí všech informací a důkazů o jejich zapojení v projektu. Jakmile budeme mít veškeré informace, zvážíme, jaké další kroky podnikneme. To, co se stalo, je zcela nepřijatelné a mohlo to mít dopad na anglické kluby na všech úrovních,“ uvedl pro agenturu AP mluvčí asociace.

 

Vedení Premier League uvedlo, že zpřísní dosavadní regule, aby zamezilo jakýmkoliv dalším pokusům o odtržení. Nově má vzniknout tzv. „Charta majitelů“, v níž se budou muset všichni vlastníci klubů zavázat k dodržování základních principů Premier League. „Porušení těchto pravidel a Charty bude trestáno obrovskými sankcemi,“ uvedli představitelé soutěže.

Zprávy ze dne 3. 5. 2021
13:11
3. 5. 2021
 

Fotbalový šlágr museli v Manchesteru odpískat. Plánovanému nedělnímu derby mezi United a Liverpoolem na Old Trafford předcházely protesty domácích fanoušků, někteří z nich dokonce vnikli na trávník. Řádění naštvaných příznivců ohrozilo i experty, kteří zrovna seděli ve studiu stanice Sky Sports. „Někoho to mohlo zabít,“ zuřila skotská legenda a expert Graeme Souness. Jedna z odhozených světlic totiž bouchla těsně vedle studia, kde seděl i dlouholetý stoper Liverpoolu Jamie Carragher. Více čtěte ZDE >>

Protesty v Manchesteru, fanoušci vtrhli na Old Trafford
Protesty v Manchesteru, fanoušci vtrhli na Old Trafford

Vstoupit do diskuse
22

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud