4. ledna 2009 • 14:15

V libereckém týmu se zemětřesení nekoná

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jenom staronové tváře se objevily na startu zimní přípravy libereckých fotbalistů, jejichž tým zatím změnily jen návraty čtyř kmenových hráčů z hostování.



Kouč Ladislav Škorpil v sobotu před odjezdem na kondiční soustředění do Hrabětic v Jizerských horách přivítal defenzivního univerzála Radka Hochmeistra, který se vrátil z Plzně, obránce Jiřího Lišku (Zlaté Moravce), záložníka Jakuba Dohnálka (Čáslav) a brankáře Maksimse Uvarenka (Vítkovice).

Slovan naopak opustili Vítězslav Brožík, kterého si stáhla Plzeň, aby jej vzápětí poslala na další hostování do Příbrami, a také záložník Jaroslav Dittrich. Ten zamířil zpět do Mladé Boleslavi. ČTK to řekl tiskový mluvčí klubu Lukáš Váňa.

Liberecké hráče hned na začátku přípravného období čeká tradiční kemp v nedalekých Jizerských horách, kde se budou věnovat nabírání kondice především při dlouhých túrách na běžkách. Letos Severočeši svůj hlavní stan rozbili v Hraběticích, odkud si pouze v pondělí odskočí na fyzické testy na pražskou FTVS.

V úterý dopoledne fotbalisty čeká setkání s novináři v rámci mediálního dne, hory opustí až v příští pátek. O den později je pak v Praze čeká halový turnaj Fortuna Víkend šampionů, po něm zase dva třídenní bloky na soustředění v Nymburku, které proloží utkání zimní Tipsport ligy. Od 29. ledna do 8. února budou Severočeši pobývat na Kypru, 15. února absolvují generálku na jarní ligový start proti Českým Budějovicím.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud