5. ledna 2009 • 14:53

Olomouc opory zatím drží

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pouze bez záložníka Tomáše Kazára, který by měl odejít na hostování do Slovácka, odstartovali zimní přípravu fotbalisté Olomouce.



Sigma začala i bez posil, ale pro kouče Zdeňka Psotku je důležitější, že zatím neodešel ani žádný hráč podzimní základní sestavy. První trénink podstoupili i Michal Hubník, Melinho a Martin Hudec, kteří mají v případě zajímavé nabídky od vedení souhlas k odchodu.

"Začali s námi normálně trénovat, nemám informace, že by se schylovalo k přestupu některého z nich," řekl ČTK Psotka.Olomoucký trenér má na startu přípravy k dispozici 26 mužů včetně čtyř nováčků z juniorky Tomáše Stroupka, Lukáše Michalčáka, Víta Štětiny a Miroslava Ulmy.

Vedení klubu už dříve avizovalo, že kostru mužstva udrží pohromadě, a proto se nejedná o posilách. "Reagovali bychom pravděpodobně až na případný odchod některého z trojice Hubník, Melinho, Hudec. Pak bychom začali řešit otázku posil.

Zatím kádr zůstane tak, jak je," uvedl Psotka.Na vývoji lednového přestupního termínu závisí i Kazárův odchod do Slovácka. Kdyby Olomouc pustila někoho z levých krajních hráčů, vyžádala by si Kazára zpátky.

Podle aktuálních informací ale nic takového nehrozí. "Definitivně se rozhodne na konci ledna," upřesnil Psotka.Tři hráči odešli z Olomouce do Zlína, ale obránce Dejan Jurkič a záložníci Filip Rýdel s Martinem Pulkertem na jaře hostovali v jiných klubech, takže neoslabí kádr šestého mužstva podzimu.

Sigma už ve středu vstoupí v Brně proti Zlínu do zimního turnaje Tipsport Cup na umělé trávě a v sobotu se představí v Dubnici. Herní soustředění mají Hanáci na programu od 1. do 9. února v Turecku.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud