22. června 2009 • 11:30

Liberec zahájí přípravu bez posil

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatím bez posil a pouze s hráči, kteří se vrací z hostování či rezervního B mužstva, dnes zahájili přípravu liberečtí fotbalisté. Kádr třetího týmu minulého ligového ročníku doznal minimálních změn.



Z jarního hostování v Plzni se vrátil pouze obránce Jan Polák, ze slovenských Zlatých Moravců brankář Petr Bolek a z Dubnice záložník Ján Vlasko. ČTK to řekl tiskový mluvčí klubu Lukáš Váňa.

Trenér Ladislav Škorpil si z třetiligového B týmu ještě "vytáhl" talentované Ladislava Martana a Tomáše Dostálka. K pohybu uvnitř kádru však podle všeho ještě dojde. Podle zákulisních informací by mohli odejít obránce Radek Hochmeister, záložníci Filip Dort s Jakubem Dohnálkem a útočník Thomas Radzinevičius. "Zatím to jsou ale jen předčasné spekulace," upozornil Váňa.

Celý tým, který v červenci také čekají souboje v předkole Evropské ligy, se už dnes přesunul na pražskou FTVS, kde hráči absolvovali tradiční fyzické a funkční testy.

V úterý Libereckým začne nejtěžší část přípravy: v Hraběticích v Jizerských horách, kam v zimě vyrážejí nabírat kondici na běžkách, nyní budou polykat dlouhé kilometry v sedlech kol. Po týdenním bloku se mužstvo Slovanu vrátí do Liberce, pak jej čeká desetidenní herní soustředění v rakouském Seefeldu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud