30. března 2015 • 18:05

Tecl, Chramosta, Holenda. Útočníci Plzně řádili za juniorku proti Jablonci

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obrovský přetlak v útoku lídr tabulky fotbalové Synot ligy musí řešit. V Plzni proto dávají hráčům, kteří v áčku nemají takové vytížení, příležitost v juniorské lize. V pondělním zápase doma s Jabloncem nastoupili v základní sestavě hned čtyři členové prvního týmu. Jan Chramosta při výhře 4:2 nastřílel hattrick, na trávníku mu vydatně pomáhali i Tomáš Hořava, Stanislav Tecl a Jan Holenda.



Autobus s jabloneckými mladíky přijel do Plzně kvůli špatné dopravě pozdě, zápas v Luční ulici začal s patnáctiminutovým zpožděním. Na hřiště se Severočechům možná chtělo ještě míň ve chvíli, když uviděli sestavu modročerveného týmu.

Domácí na zápas juniorské ligy do základní sestavy postavili čtyři hráče z áčka, tři z nich navíc už v minulosti nastoupili v reprezentaci. Trenéři využili kompletní útočnou trojici. Do zápasu vyběhli Stanislav Tecl , Jan Chramosta i Jan Holenda. Uprostřed pole jim kryl záda Tomáš Hořava.

Útočná kvalita Plzně se v zápase projevila. Chramosta proti Jablonci vstřelil tři branky (na jednu mu nahrál Stanislav Tecl), jednou pálil přesně Holenda. Chramostovi navíc sudí neuznali jeden gól kvůli ofsajdu, další velkou možnost po akci Holendy spálil.

Domácí po výhře 4:2 poskočili v tabulce juniorské ligy na 7. místo. Po 27 odehraných kolech vede Mladá Boleslav s jednobodovým náskokem na Zbrojovku Brno.

Plzeň disponuje velmi silným kádrem, o jedno místo na hrotu se perou hned čtyři kvalitní fotbalisté. Konkurence je i na dalších postech. Proto v sezoně, kdy Plzeň nehraje evropské poháry, hráči dostávají možnost pro udržení zápasové praxe v juniorské soutěži.

Stanislav Tecl si na jaře zahrál utkání na hřišti Zbrojovky Brno (nezabránil plzeňskému debaklu 1:5), v sestavě se v minulosti objevili také Pavel Horváth , Jan Kovařík nebo Jan Baránek.

Fotbalisté Plzně vstoupili do registru dárců kostní dřeně
Video se připravuje ...

Sestava juniorky Plzně proti Jablonci
Šiman – Medveděv (81. Šíša), Čihák, Hradecký (71. Domabyl), M. Hejda (46. Mlynařík) – Hořava (72. Doležal), Glazer, Denk (73. Novák) – Tecl, Chramosta, Holenda.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud


Články odjinud