1. června 2014 • 13:25

HOROR v přípravě. Zlomené holeně připravily dvě hvězdy o MS

Autor: spo, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Už si pomalu balili, vyhlíželi sluníčko a fotbalový šampionát. Italský záložník Riccardo Montolivo ani Mexičan Louis Montes ale do Brazílie se svými týmy neodcestují. V posledních prověrkách před MS si oba po hrozivých střetech zlomili holenní kost.



"Je to tak, jak jsme se obávali, jedná se o zlomenou holenní kost. Rentgen jsem ještě neviděl, ale obvykle to vyžaduje operaci. Pravděpodobně se bude léčit několik měsíců, určitě přijde o mistrovství. Takovou věc si nezasloužil," uvedl pro televizní stanici Rai týmový doktor italské reprezentace Enrico Castellacci.

VIDEO: Podívejte se na osudový střet


Kvůli podezření na totožné zranění, opustil přípravu s Ekvádorem (3:1) také mexický záložník Montes. Šestadvacetiletý hráč Leónu otevřel ve 33. minutě skóre zápasu, ale už o dvě minuty později se svíjel na trávníků po souboji se Segundem Castillem.

Lékaři křičícímu Montesovi odstranili na hřišti holenní chránič jen tak, že rozstříhali jeho stulpnu. Mexický hráč putoval hned do nemocnice a střídat musel kvůli zraněnému kolenu i Castillo.

VIDEO: Hrůzná srážka Montese s Castillem

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud