3. června 2014 • 12:40

Neymarův nový trik pro MS. Takovou penaltu jste ještě neviděli!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Brazilec Neymar při tréninku před mistrovstvím světa opět předvedl, proč se na šampionát těšit. Jeho penaltový trik se okamžitě stal hitem internetu. Tréninková morálka domácí reprezentace se naopak vůbec nelíbí kouči Scolarimu, který se v pondělí pořádně vztekal.



"Nedělní trénink se mi vůbec nelíbil," durdil se Scolari v pondělí, den před předposledním herním testem Brazilců proti Panamě. "Náš přístup nesmí týden před šampionátem takhle upadat," vykládal brazilský kouč.

"Nesmíme ztratit identitu, kterou jsme si vybudovali při Poháru FIFA," vyzýval Scolari své svěřence, kterým vytýkal "nedbalé obsazování hráčů, díry ve středu pole i podivné nabíhání".

Brazilci mají v úterý zřejmě poslední šanci na ozkoušení různých variant sestavy v zápase proti Panamě, v páteční generálce proti Srbsku už čas na experimenty nejspíš nebude. Do šampionátu vstoupí domácí reprezentace ve čtvrtek 12. června proti Chorvatsku.

Po tréninku na Neymara čekala jeho přítelkyně Bruna
Po tréninku na Neymara čekala jeho přítelkyně Bruna

Kolem domácí reprezentace probíhá v Brazílii pravé šílenství, hráči jsou permanentně v zajetí fanoušků, kteří chtějí podpisy i fotky. V kurzu je samozřejmě nejvíc hvězdný Neymar, který blázinec v dobrém "přiživil" svým pondělním kouskem.

Když Brazilci po tréninku zkoušeli penalty, předvedl další ze svých vyhlášených triků. Naznačil střelu pravačkou, ale v prvním kroku poslal míč za záda naprosto rozhozeného brankáře šajtlí levé nohy... A zase si mají fanoušci o čem povídat.

VIDEO | Podívejte se na na Neymarův penaltový trik

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud