5. června 2014 • 04:57

ANKETA: Komu budou fandit Češi? Vyberte svůj oblíbený tým na MS

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští fanoušci mají poslední týden na rozmyšlenou. Komu budou fandit na mistrovství světa, když jejich tým neprošel kvalifikací? Server iSport.cz vám dává na výběr nejen z okruhu největších favoritů a také nabízí zdůvodnění, proč by si jednotlivé týmy mohly získat české sympatie. Koho si vyberete vy?



Brazílie

Kdo by neměl rád vítězství… V případě kanárků byste si jich měli užít nejvíc. Domácí tým je největším favoritem celého turnaje. Navíc v rytmu samby se bude určitě snažit hrát svižný fotbal.

Argentina

I další jihoamerická velmoc má mezi českými fanoušky řadu příznivců. A to nejen kvůli tomu, že modrobílý dres nosil Diego Maradona. Dnes mohou obdivovat hlavně Lionela Messiho , který touží po úspěchu také na reprezentačním poli.

Anglie

Tradiční velmoc, která rozšířila popularitu fotbalu po světě. Na velkých turnajích zůstává tradičně pod vrcholem. Podaří se Rooneymu a spol. zlomit prokletí letos?

Španělsko

Obhájci titulu chtějí prodloužit svoji dynastii a přidat další zlato v řadě k tomu čtyři roky starému z Jižní Afriky a dvěma triumfům z evropských šampionátů.

Nizozemsko

Soupeř českých fotbalistů v kvalifikaci o EURO 2016. Už jen kvůli tomu se Oranjes vyplatí bedlivěji sledovat. Není vyloučeno, že se na podzim v Praze představí i s některou z medailí ze světového šampionátu.

Itálie

Další mužstvo, které na velkých turnajích umí. Kdyby Italové šampionát ovládli, mohli by se Češi chlubit, že s nimi v kvalifikaci doma neprohráli.

Bosna a Hercegovina

Nováček na šampionátu, který nemusí být jen do počtu. Jeho jasným lídrem je kanonýr Edin Džeko , který i řadu let po odchodu z Teplic umí mluvit česky.

Pobřeží slonoviny

Možná poslední šance pro generaci Drogby a spol. dojít na šampionátu dále. V předchozích dvou případech vypadl ambiciózní africký zástupce vždy už v nabité skupině.

Belgie

Suverén evropské části kvalifikace. Belgické naděje mohou mířit skutečně vysoko. S hráči kalibru Hazarda, Januzaje, Kompanyho, či Courtoise se tomu nelze divit.

Honduras

Tip pro všechny, kteří mají v oblibě outsidery. Honduras by měl být podle kurzů bookmakerů tím úplně největším.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud