27. června 2014 • 22:30

Suárez už je doma. Liverpool ho chce prodat Barce za 2,7 miliardy

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nenapravitelný kanibal Luis Suárez je už z Brazílie doma s rodinou. Mistrovství světa musel opustit poté, co mu FIFA udělila čtyřměsíční trest za opakované kousnutí protihráče. A dlouhá pauza ho možná bude stát i místo v Liverpoolu. Tam se prý rozhodli, že ho prodají. Ovšem pouze v případě, že nějaký tým složí 80 milionů liber za přestup (2,7 miliardy korun).



Liverpool by měl posílit Adam Lallana, s jehož přestupem konečně souhlasil Southampton. A možná je na čase, aby se Liverpool rozloučil se svou hvězdou Luisem Suárezem. O jeho služby totiž má velký zájem španělská Barcelona, anglický celek si však řekl o tučnou sumu. Za uruguayského snajpra chce podle deníku Daily Mail celých 80 milionů liber.

Jenže klub z Merseyside se obává, aby Suárezův trest neovlivnil jeho cenu. To se však podle všeho nestalo. Uruguaycův právník už prý byl v Barceloně, aby jednal o případném přestupu.

Hvězdný útočník si ale svým zkratem na šampionátu v Brazílii každopádně hodně zavařil. V utkání Uruguaye s Itálií se zakousl Giorgio Chiellinimu do ramene. Jelikož už to bylo potřetí, co stejný přestupek udělal, dostal dost vysoký trest.

FIFA mu zakázala téměř vše. S okamžitou platností se musel sbalit a odjet z mistrovství. Reprezentační dres neoblékne 9 zápasů, fotbal si nezahraje dokonce celé čtyři měsíce. Kromě toho má až do konce října i zákaz s Liverpoolem trénovat.

Přestože jeho kupní cena podle všeho zatím neklesla, osobní příjmy na tom budou trochu hůř. Spolupráci s ním uvažuje ukončit hned několik známých značek, kterým dělá Suárez reklamu. Špatná reklama je pro ně totiž prý nežádoucí.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud