8. července 2014 • 04:30

Brazilské dilema! Kdo proti Německu nahradí zraněného Neymara?!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilský trenér Luiz Felipe Scolari má do dnešního semifinálového utkání s Německem (ONLINE 22:00) rozhodně o čem přemýšlet. Velikým otazníkem pro něj totiž je, jak ideálně nahradit klíčovou postavu brazilské hry, zraněného Neymara. Variant má hned několik. O místo se hlásí Fernandinho, Bernard a Willian. Záložníka Chelsea trápily zdravotní problémy, podle informací z brazilského tábora by ale do zápasu měl být připravený.



Willian

Zápasy na MS: 3
Čas na hřišti: 39 minut
Góly: 0

Největší favorit na Neymarův post. Willian je ve formě, má za sebou povedenou sezonu v Chelsea a je pořádně nažhavený. "Je talentovaný. Momentálně nevidím nikoho jiného, kdo by mohl Neymara lépe nahradit," tvrdí třeba kapitán brazilských mistrů světa z roku 1970 Carlos Alberto Torres. Williana ale trápí zdravotní potíže a start proti německému výběru je nejistý.

Willian prožil skvělou sezonu v Chelsea, nyní má však zdravotní problémy.Foto Reuters

Bernard

Zápasy na MS: 2
Čas na hřišti: 66 minut
Góly: 0

Stejně jako u Williana by kouč Scolari nemusel příliš měnit systém. Je mu teprve jednadvacet, ale když se dostane na hřiště, dokáže hru roztáhnout a zrychlit. Brazilský trenér je na něj navíc hodně zatížený, jednou dokonce řekl, že "má v nohách radost".

Záložník Bernard patří mezi oblíbence trenéra Scolariho.Foto EPA

Fernandinho

Zápasy na MS: 3
Čas na hřišti: 206 minut
Góly: 1

Pokud se Scolari rozhodne překopat i rozestavení ze současného 4 - 2 - 3 - 1 na 4 - 3 - 3, mohl by střed zálohy vyskládat kolem jistého Fernandinha, což by mu umožnilo vysunout Oscara a Hulka víc dopředu, kde by podporovali Freda. Ani Fernandinho ale není Neymar.

Fernandinho toho na MS odehrál z vybrané trojice zatím nejvíce.Foto EPA

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud