7. června 2016 • 14:59

Poslední akce před odletem na EURO? Fotbalisté pokřtili víno

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě než čeští fotbalisté vyrazí na mistrovství Evropy do Francie, stihli pokřtít také speciální edici vín. Lahve s Ryzlinkem rýnským a Tramínem červeným, které jsou označeny speciálními bílými a červenými etiketami odkazující na barvy českých dresů, uvedli na svět trenér národního týmu Pavel Vrba, kapitán Tomáš Rosický a brankář Petr Čech.



„Od každého druhu bylo vyrobeno 1500 kusů lahví. Jde o limitovanou edici k dostání ve volném prodeji, která však především doprovodí český tým i na jeho pouti po Francii. Do lahve s bílou etiketou jsme oblékli krále vín – suchý Ryzlink rýnský z novosedelských vinic a do červené pak Tramín červený. Ve Francii se bude podávat především v českých domech v Toulouse a v Lyonu,“ vysvětlil Pavel Foltýn, jednatel společnosti Vinofol, která vína vyrábí.

S českou reprezentaci absolvuje už třetí EURO, po putováních v Rakousku a Švýcarku a minulém ME v Polsku a na Ukrajině tentokrát ve Francii, zemi vínu zaslíbené. „Jsme moc rádi, že můžeme být při tom. Děkujeme českému nároďáku za postup a přejeme úspěšné tažení francouzskými stadiony. Návrat domů až v červenci a jen samé věrné fanoušky,“ doplnil Richard Foltýn, spolumajitel firmy.

 

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud