11. července 2021 • 19:00

Sledujte ŽIVĚ studio EURO: Josef Csaplár hodnotí finále Itálie - Anglie

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

A jdeme do finále... Již dnes večer bude v londýnském Wembley jasno, který tým bude slavit titul mistrů Evropy. Zápas Itálie - Anglie hodnotí ŽIVĚ ve studiu na iSport.cz trenér Josef Csaplár a redaktor deníku Sport Jan Podroužek, moderuje Martin Vait. Sledujte na iSport.cz od 20:35, o přestávce a po zápase.



ONLINE PŘENOS - Reakce na finále EURO
13. 7. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anglie Anglie Itálie Itálie
Obnovit
Zprávy ze dne 13. 7. 2021
12:07
13. 7. 2021
 

Zatímco do týmů různých expertních webů jako WhoScored se dostali Patrik Schick i Vladimír Coufal, v oficiálním nejlepším týmu podle UEFA nefiguruje ani jeden. Chybí v něm i Cristiano Ronaldo, který stejně jako Schick dal nejvíc gólů na turnaji, pět. Na hrotu UEFA upřednostnila Romela Lukaka.

NEJ TÝM EURO PODLE UEFA: Gianluigi Donnarumma (Itálie) - Kyle Walker (Anglie), Leonardo Bonucci (Itálie), Harry Maguire (Anglie), Leonardo Spinazzola (Itálie) - Pierre-Emile Höjbjerg (Dánsko), Jorginho (Itálie), Pedri (Španělsko) - Federico Chiesa (Itálie), Romelu Lukaku (Belgie), Raheem Sterling (Anglie)

Zprávy ze dne 13. 7. 2021
9:33
13. 7. 2021
Itálie

Italové po návratu domů oslavili titul mistrů Evropy v Římě. Cestu autobusem mezi davy fanoušků původně kvůli koronavirovým restrikcím nechtěly místní úřady povolit, šampioni je ale přesvědčili. "Vyšly jsme z toho vyjednávání vítězně a mohli jsme tak oslavit trofej s fanoušky. Ten pohár patří jim," komentoval obránce Leonardo Bonucci.

Zprávy ze dne 13. 7. 2021
9:36
13. 7. 2021
Itálie

Dres se svým jménem dostal italský premiér Mario Draghi, když šampiony přívítal zpět doma. Italům na místě gratuloval i prezident Sergio Mattarella, který připomněl i jednoho hráče, který se oslav nedožil. "Celou dobu jsme mysleli na Davide Astoriho," řekl. Právě památce kapitána Fiorentiny, který v roce 2018 zemřel ve spánku v pouhých 31 letech, věnoval Giorgio Chiellini italský triumf.

Zprávy ze dne 13. 7. 2021
8:38
13. 7. 2021
Anglie

Pilot formule 1 Lando Norris byl při odchodu z nedělního finále fotbalového mistrovství Evropy ve Wembley přepaden. Podle prohlášení stáje McLaren lupiči jednadvacetiletému jezdci ukradli hodinky.

„Naštěstí Lando vyvázl bez zranění, ale je pochopitelně otřesený,“ uvedl McLaren a dodal, že případem se už zabývá policie. Podle médií byl Norris přepaden ve chvíli, kdy nastupoval na parkovišti do auta. Cenu hodinek vyčíslila na 40 tisíc liber.

 

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Play off
Články odjinud


Články odjinud