12. listopadu 2016 • 16:14

Dělobuch na hvězdu! Fanoušci útočili na Lewandowského, ten se pomstil

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skvostná forma. Polský útočník Robert Lewandowski je v boji o MS 2018 v Rusku k nezastavení. V utkání v Rumunsku (výhra 3:0) vstřelil dvě branky a upevnil si pozici nejlepšího kanonýra evropské kvalifikace. Zastavit šutéra se kromě obránců pokusili i fanoušci, kteří vhodili do jeho blízkosti dělobuch, hvězdu soupeře omámili a na 10 minut přerušili utkání.



Čtyři zápasy, sedm branek. Úžasná statistika zdobí polského snajpra, který svými výkony vede svoji zemi na mistrovství světa. Díky Lewandowského gólům je Polsko na prvním místě skupiny E.

Útočníka Bayernu Mnichov nezastavil žádný soupeř, kterému se v reprezentačním dresu v probíhající kvalifikaci postavil. Trefil se proti Kazachstánu, Dánsku, Arménii a naposled i proti Rumunsku. Obránci soupeře si s hvězdným střelcem nevědí rady.

V Rumunsku se však dlouho nemohl prosadit. Urostlého forvarda se navíc snažili rozhodit i domácí fanoušci. Do jeho blízkosti hodili dělobuch. Lewandowski chtěl upozornit rozhodčího, jenže dělobuch explodoval a útočník se po ráně skácel k zemi.

Rozhodčí neváhal a utkání na 10 minut přerušil. Otřesenému „Lewowi“ se naštěstí nic nestalo a v utkání pokračoval. A co víc. V závěrečných minutách se rumunskému publiku dokonale pomstil. Hned dvakrát rozvlnil domácí síť a potvrdil výhru Polska.

VIDEO: Dělobuch vybouchl v blízkosti Lewandowského

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud