14. listopadu 2016 • 10:47

Džekovi ruply nervy: soupeř ho uštval, tak mu stáhl trenky! A šel ven

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tahal, strkal, až nakonec Edina Džeka na zem přece jenom dostal. Řecký obránce Sokratis Papastathopoulos v kvalifikačním utkání o MS 2018 proti Bosně (1:1) tak dlouho naháněl kapitána hostů, až útočníkovi AS Řím ruply nervy. Poté, co jej stoper Borussie Dortmund nedovoleným zákrokem dostal na zem, vzteky mu stáhl trenky od pasu dolů. Na hřišti se okamžitě strhla mela a bosenský fotbalista byl vyloučen.



Mohl to být duel o krásných dvou brankách na obou stranách. Místo toho se však bude na mezistátní utkání mezi Řeckem a Bosnou v boji o postup na MS 2018 v Rusku vzpomínat především díky komické scénce, kterou na hřišti předvedli Sokratis Papastathopoulos a Edin Džeko.

Domácí obránce patnáct minut před koncem doslova naháněl bosenského kapitána, tahal jej za dres, strkal do něj, až ho povalil na zem. To se Džekovi pochopitelně nelíbilo a tak s domněním, že sudí odpíská faul, sevřel míč do svých rukou. Stoper, který hájí v bundeslize barvy BVB, se mu jej snažil sebrat a reakce podrážděného útočníka AS Řím? Řeckému obránci stáhl trenky.

VIDEO: Důležité momenty duelu Řecko - Bosna

Sudí počínání obou hráčů okamžitě potrestal. Jak domácímu, tak hostujícímu hráči ukázal žlutou kartu a jelikož to bylo pro Džeka už druhé napomenutí v zápase, musel předčasně do sprch. Zároveň jej doprovodil další bundesligový obránce. Za protesty viděl rovnou červenou kartu stoper RB Lipska Kyriakos Papadopoulos.

A vyloučení jako kdyby řecké mužstvo nabudilo. V páté minutě nastavení vyrovnal povedenou trefou zpoza vápna Georgios Tzavellas a odmítl, aby Bosna, kterou poslal do vedení v prvním poločase Pjanič z přímého kopu za přispění teče brankáře, stáhla náskok Řecka na rozdíl jednoho bodu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud