11. října 2016 • 20:51

Suárez narazil! Hvězda si hrála na brankáře a skončila v bolestech

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle bolelo. Kanonýr Barcelony, ale také známý potížista Luis Suárez, se na reprezentačním srazu Uruguaye málem nesmyslně zranil. Obléknul rukavice a šel si zahrát na brankáře. A když šel bez zábran do souboje s obráncem Diegem Godínem, dostal pěkně naloženo. Z ošklivě vypadajícího souboje však vyvázl Suárez bez újmy.



Fotbalová Uruguaye se momentálně baví. Aby ne, vedou kvalifikační skupinu Jižní Ameriky v boji o MS 2018 v Rusku. A tak před zápasem s Kolumbií na tréninku panovala velmi dobrá nálada. Hvězdný útočník Luis Suárez neváhal a při hře na dvě chtěl ukázat své brankářské kvality.

To se střelci ve skvělé formě ale málem stalo osudným. Bez zábran se totiž vrhnul do souboje s tvrďákem Godínem, což nebyla dobrá volba. Stoper Atlétika, které ve španělské La Lize svádí neúprosné souboje právě se Suárezovou Barcelonou, je totiž vyhlášeným tvrďákem.

Po tvrdém souboji se tak „brankář“ Suárez ocitl na zemi v bolestech. Naštěstí pro něj se nestalo nic vážného a kanonýr mohl po chvilce pokračovat. Godín se s úsměvem omluvil a Suárez nakonec trénink dochytal. Žádná další srážka už nepřišla.

Kromě nepříjemného incidentu naopak předvedl Suárez několik dobrých zákroků a nechal vzpomenout na svůj neslavnější "brankářský" okamžik. Už to bude 6 let, co jako hráč zachránil Uruguay skvělým reflexem ve čtvrtfinále MS v JAR proti Ghaně a obětoval se pro postup do semifinále. Soupeř totiž v nastvení prodloužení neproměnil nařízený pokutový kop a Uruguay vyhrála na penalty.

VIDEO: Památný Suárezův zákrok proti Ghaně 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud