6. května 2019 • 10:40

Vstupenky na Bulharsko a Černou Horu jsou v prodeji. Díky Brazílii sleva

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová asociace ČR dnes začala s prodejem vstupenek na červnové domácí zápasy kvalifikace mistrovství Evropy proti Bulharsku v Praze a Černé Hoře v Olomouci. Lístky na oba duely lze koupit v rozmezí od 290 do 690 korun.



Na internetové stránce www.vstupenkyfotbal.cz si každý fanoušek může koupit maximálně šest vstupenek. Místa na stadionech na Letné a v Olomouci jsou rozdělena do tří cenových kategorií - nejlevnější lístky vyjdou na 290 korun, druhá kategorie na 490 korun a nejlepší sedačky pak 690 korun.

Fanoušci, kteří byli na březnovém přípravném zápase v Edenu s Brazílií, mohou uplatnit dvacetiprocentní slevu. Příznivci zároveň nákupem vstupenek podpoří projekty nadačního fondu Kapky naděje.

"Už dříve jsme avizovali, že slevou chceme poděkovat fanouškům za podporu v zápase proti Brazílii. Do Edenu přišlo přes 19 tisíc diváků, což byla nejvyšší domácí návštěva za posledních 20 let. Věřím, že fanoušci ve velkém počtu podpoří reprezentaci i proti Bulharsku a Černé Hoře," uvedl na webu FAČR předseda asociace Martin Malík.

"Jsem rád, že zápasy reprezentace budou pomáhat dobré věci. Nejen proto doufám, že na Letné i v Olomouci bude co nejvíc fanoušků. Tak jako v březnu v Anglii a doma proti Brazílii. Příznivce budeme chtít potěšit dobrými výkony i výsledky. Budou to pro nás možná klíčová utkání celé kvalifikace," řekl trenér národního celku Jaroslav Šilhavý.

Jeho svěřenci v březnu na úvod kvalifikace utrpěli historický debakl 0:5 v Anglii. Bulharsko reprezentanti přivítají 7. června, s Černou Horou budou hrát 10. června. Ve skupině je ještě Kosovo, na šampionát postoupí první dva týmy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina A
Články odjinud


Články odjinud