1. prosince 2017 • 11:24

Angličané na inspekci svého hotelu pro MS v Rusku: Nedá se tam nic dělat!

Autor: mmr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pětihvězda v centru Petrohradu? Zapomeňte. Hvězdy anglické reprezentace čeká na světovém šampionátu v Rusku bydlení v pořádné divočině. Vítejte v oblasti Repino,  severozápadně od druhé největší ruské metropole a nedaleko finského zálivu. V tomhle místě, které mají Angličané za bohem zapomenutou díru, bude Albion v létě pobývat.



Hotel, který bude v létě příštího roku domovem anglického nároďáku, se nachází uprostřed lesa Komarovo z oblasti Repinovo, 45 minut na západ od Petrohradu. Její chladné podmínky si už v minulosti užil třeba Vladimir Iljič Lenin , který tam pobýval na počátku 20. století, nebo realistický malíř Ilja Repin. Právě po něm se místo dříve nazývané finským jménem Kuokkala nyní jmenuje Repinovo.

V komplexu forRest Mix se zástupci Albionu byli půl roku před šampionátem podívat. Jestli se těšili, že uvidí alespoň bohaté lesy, museli být zklamáni - majitelé hotelu je totiž do léta plánují vykácet. Na oplátku se ale můžou těšit na komáry, kterých je v Repinovu v létě, za teplot dosahujících 20 stupňů, habaděj.

V nedalekém Zelenogorsku se pro Angličany staví tréninkové centrum
V nedalekém Zelenogorsku se pro Angličany staví tréninkové centrum

K šedi ruského obydlí se vtipně vyjádřili i novináři z  deníku The Sun. "Je to hezké místo na projíždku na kole, mohly by si tam docela zablbnout děti. Ale připravovat se tam na největší fotbalový turnaj? Hmmm. Vždyť se tam nedá nic dělat, i ty nejbližší obchody jsou vzdálené několik kilometrů, na koncích prázdných, bezduchých cest," popsali hotel v Repinovu.

V okolí hotelu čeká fotbalisty jen diskotéka jménem Zaliv, sportovní vyžití nabízí jen malé hřišťátko. Na tréninky budou Harry Kane a spol. muset jezdit do nedalekého Zelenogorsku, ve kterém právě v prostorách sportovní střední školy roste tréninkový komplex.

Hotel forRest Mix nebude po celou dobu turnaje přístupný veřejnosti, ani novinářům, anglické fotbalisty tak čeká pořádná ponorka minimálně do doby, než (jestli) postoupí ze základní skupiny a přesunou se na živější místo.

Los MS 2018 sledujte ONLINE od 16:00>>>

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud