27. prosince 2022 • 17:15

MS ve fotbale ONLINE: Jako Neuer! Druhý Němec se zranil na dovolené

Autor: Michal Kvasnica, Jiří Fejgl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
32
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kontroverzní MS ve fotbale 2022 v Kataru vyvrcholilo strhujícím finále, po kterém slaví titul Argentina a její kapitán Lionel Messi. Sledujte ohlasy po turnaji v naší průběžné ONLINE reportáži na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - MS ve fotbale 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anglie Anglie Argentina Argentina Brazílie Brazílie Francie Francie Jiří Fejgl, redaktor Sportu v Kataru Jiří Fejgl, redaktor Sportu v Kataru Michal Kvasnica, redaktor Sportu v Kataru Michal Kvasnica, redaktor Sportu v Kataru Německo Německo Nizozemsko Nizozemsko Portugalsko Portugalsko Španělsko Španělsko
Obnovit
Zprávy ze dne 15. 12. 2022
19:34
15. 12. 2022
Portugalsko

Trenér Fernando Santos skončil na lavičce portugalské reprezentace. Národní svaz FPF to uvedl v prohlášení. Santos vedl národní tým od roku 2014, na letošním světovém šampionátu s ním vypadl ve čtvrtfinále po nečekané prohře 0:1 s Marokem.

Zprávy ze dne 15. 12. 2022
19:21
15. 12. 2022
 

Nedělní finále MS mezi obhájcem titulu Francií a Argentinou bude pískat Polák Szymon Marciniak (41), který v březnu 2022 v české lize s přehledem odřídil derby Slavia - Sparta (2:0). Na listině sudích FIFA je od roku 2011, na světovém šampionátu debutoval před čtyřmi lety v Rusku a nyní ho čeká vrchol dosavadní kariéry. Na čarách mu budou ve finále katarského turnaje asistovat krajané Pawel Sokolnicki a Tomasz Listkiewicz. Na šampionátu zatím Marciniak řídil dva duely a potkal se s oběma finalisty. V základní skupině pískal zápas Francie s Dánskem (2:1). V osmifinále rozhodoval duel Argentinců s Austrálií (2:1).

 

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 15. 12. 2022
12:32
15. 12. 2022
Francie

Na předních stranách francouzského tisku i zpravodajských serverů se dnes objevily obrázky oslavujících Francouzů v ulicích měst i objímajících se členů národního fotbalového týmu.

  • „Potřebujete málo k tomu, abyste byli šťastní, stačí uspokojit své potřeby. A co potřebujete, je probudit se ve čtvrtek ráno do obrazů radosti francouzského týmu, který se dostal do finále mistrovství světa ve fotbale a oslavoval celou cestu z šaten až do hotelu,“ napsal dnes ráno francouzský list Le Parisien.
  • Frankofonní marocký list L'Opinion dnes připomněl, že marocký premiér Azíz Achanúš zápas sledoval ve Washingtonu po boku amerického prezidenta Joea Bidena, který zkrátil svůj projev na summitu USA a afrických zemí se slovy: „Já vím, co si říkáte. Zkrať to, Bidene, za chvíli začne semifinále. Chápu to,“ řekl prezident, jehož projev skončil čtyři minuty poté, co francouzský obránce Théo Hernandez výkopem zahájil semifinálové utkání.
  • List Le Parisien barvitě popsal oslavy francouzského národního týmu, které začaly už v šatně a pokračovaly celou cestu až do hotelového lobby, kde hráče s tancem přivítaly desítky fanoušků. „Byly to scény zasloužené radosti, kterou doufáme, že si zopakujeme v neděli po finálovém zápase s Argentinou,“ píše list.
Zprávy ze dne 15. 12. 2022
12:10
15. 12. 2022
Francie

Mistrovství světa dnes zastínilo některá témata summitu Evropské unie, když při příchodu na vrcholnou schůzku předstoupil před novináře francouzský prezident Emmanuel Macron. Středeční Macronova cesta vyvolala na šampionát vyvolala jistou kritiku, vzhledem k mnoha kontroverzím spojeným s hostitelskou zemí a pozadím mistrovství. „Beru to stoprocentně na sebe... Před čtyřmi lety jsem stál za týmem Francie v Rusku, stojím za nimi i v Kataru,“ řekl Macron, když byl na věc tázán před summitem v Bruselu. Podle agentury AFP se šéf Elysejského paláce v neděli chystá do Kataru znovu, aby sledoval na místě vyvrcholení šampionátu.

Zprávy ze dne 15. 12. 2022
9:43
15. 12. 2022
Francie

Při nepokojích zemřel v noci v Montpellier 14letý chlapec. V osmém největším městě Francie probíhaly zřejmě největší výtržnosti v zemi. Smrt mladého chlapce potvrdila i policie. Byl členem skupiny, která se snažila sebrat ze zaparkovaného auta francouzsku vlajku. Řidič se nicméně proti lidem rozjel a několik jich srazil, mladíka bohužel fatálně...

Vstoupit do diskuse
32

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud