27. prosince 2022 • 17:15

MS ve fotbale ONLINE: Jako Neuer! Druhý Němec se zranil na dovolené

Autor: Michal Kvasnica, Jiří Fejgl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
32
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kontroverzní MS ve fotbale 2022 v Kataru vyvrcholilo strhujícím finále, po kterém slaví titul Argentina a její kapitán Lionel Messi. Sledujte ohlasy po turnaji v naší průběžné ONLINE reportáži na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - MS ve fotbale 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anglie Anglie Argentina Argentina Brazílie Brazílie Francie Francie Jiří Fejgl, redaktor Sportu v Kataru Jiří Fejgl, redaktor Sportu v Kataru Michal Kvasnica, redaktor Sportu v Kataru Michal Kvasnica, redaktor Sportu v Kataru Německo Německo Nizozemsko Nizozemsko Portugalsko Portugalsko Španělsko Španělsko
Obnovit
Zprávy ze dne 22. 12. 2022
13:34
22. 12. 2022
 

U fotbalistů Polska, kteří se v kvalifikaci o postup na EURO 2024 utkají s Českem, končí trenér Czeslaw Michniewicz. Polský svaz v prohlášení uvedl, že po „důkladné analýze“ se rozhodl neprodloužit s koučem smlouvu, která s koncem roku vyprší. Michniewicz na uplynulém mistrovství světa v Kataru vypadl s týmem v osmifinále, Poláky vedl od ledna.

Dvaapadesátiletý bývalý trenér Legie Varšava nahradil Portugalce Paula Sousu, který na konci minulého roku rozvázal předčasně kontrakt a odešel do brazilského Flamenga. V březnu s Poláky vybojoval postup na MS. Do finále kvalifikačního play off postoupili jeho svěřenci bez boje, jelikož FIFA vyřadila Rusko kvůli rozpoutání války na Ukrajině. V závěrečném souboji Poláci zdolali 2:0 Švédsko, které předtím vyřadilo český tým.

„Jak víme, trenér převzal mužstvo ve složité chvíli. Navzdory těmto okolnostem postoupil s týmem na mistrovství světa a udržel ho v elitní skupině Ligy národů. Rovněž se s ním jako první trenér po 36 letech dostal do vyřazovací fáze šampionátu. Za to si zaslouží poděkování,“ prohlásil předseda svazu Cezary Kulesza.

Vstoupit do diskuse
32

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud