27. prosince 2022 • 17:15

MS ve fotbale ONLINE: Jako Neuer! Druhý Němec se zranil na dovolené

Autor: Michal Kvasnica, Jiří Fejgl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
32
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kontroverzní MS ve fotbale 2022 v Kataru vyvrcholilo strhujícím finále, po kterém slaví titul Argentina a její kapitán Lionel Messi. Sledujte ohlasy po turnaji v naší průběžné ONLINE reportáži na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - MS ve fotbale 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Anglie Anglie Argentina Argentina Brazílie Brazílie Francie Francie Jiří Fejgl, redaktor Sportu v Kataru Jiří Fejgl, redaktor Sportu v Kataru Michal Kvasnica, redaktor Sportu v Kataru Michal Kvasnica, redaktor Sportu v Kataru Německo Německo Nizozemsko Nizozemsko Portugalsko Portugalsko Španělsko Španělsko
Obnovit
Zprávy ze dne 27. 12. 2022
17:11
27. 12. 2022
Německo

Německý obránce David Raum se po mistrovství světa vrátil z dovolené do Lipska s poraněným kotníkem. Podle listu Bild se čtyřiadvacetiletý fotbalista zranil na Maledivách při kopání s míčem. Jak dlouho bude Raum mimo hru, zatím není jasné. Raum je druhým německým reprezentantem, který se po nevydařeném vystoupení na šampionátu v Kataru během dovolené zranil. Brankář Bayernu Manuel Neuer si při skialpinismu zlomil nohu a v této sezoně si už nezahraje.

Vstoupit do diskuse
32

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud