26. listopadu 2022 • 04:45

Sex na MS ve fotbale? Kouč řekl, kde má hranici. Dcera mu chodí s hvězdou

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Španělský kouč Luis Enrique (52) rozhodně není žádný nudný suchar ze staré školy. Platí to pro projev jeho týmu na hřišti i jeho komunikaci s fanoušky. Dvaapadesátiletý trenér jim slíbil živý stream z MS v Kataru každý den, dokud Španělé zůstanou na turnaji. A ve čtvrtek došlo na pikantní (a oblíbené) téma: sex před sportovním výkonem.



„Vůbec mi nevadí, když mají hráči sex v noci před zápasem, ale nějaké orgie už by byly za hranou,“ vysvětlil svůj pohled. Přitom se traduje, že sexuální vybití může negativně ovlivnit sportovní výkon.

Zakazovat sex před zápasem? „To je šílenost, podle mě je to naprosto normální,“ má jasno Enrique. „Pokud tedy samozřejmě v noci před duelem nepořádáte nějaké orgie, to by nebylo ideální. Ale když koučuju v klubu, hráči jsou v noci před zápasem doma a není to nic, co by mě dělalo starosti.“

„Pokud to dělají, tak proto, že to potřebují a chtějí. Ale jak říkám - s rozumem! Každý se svým parnerem. Je to normální,“ vykládal s nadsázkou španělský trenér. „Když jsem já sám hrál a byl před zápasem doma, s manželkou, tak... prostě jsme dělali, co jsme museli,“ smál se Enrique.

Ten má navíc minimálně jeden vztah ve svém týmu hodně blízko před očima. Jeho dcera Sira Martinezová totiž chodí s vyrůstající hvězdou Ferranem Torresem, který jí také věnoval svůj gól v úvodním zápase MS s Kostarikou. A místo v sestavě má ofenzivní hráč Barcelony prakticky jisté... „Kdybych ho nenasadil, tak by mi urazila hlavu,“ bavil Luis Enrique fanoušky.

Skupina E

Z V R P Skóre B
1. Japonsko 3 2 0 1 4:3 6
2. Španělsko 3 1 1 1 9:3 4
3. Německo 3 1 1 1 6:5 4
4. Kostarika 3 1 0 2 3:11 3

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud