30. května 2015 • 04:50

Válka střelců! TOP góly, kterými v lize zazářili Škoda a Lafata

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Milan Škoda 19, David Lafata 19. Poslední kolo fotbalové Synot ligy rozhodne také o tom, kdo se stane nejlepším střelcem soutěže. Oba hvězdní útočníci mají na svém kontě shodný počet branek. V drtivé většině spíš zakončují akce ve vápně soupeře, dokáží ale střílet i nádherné góly. Podívejte se na ty, které se Škodovi a Lafatovi povedly v končícím ročníku nejvíc.



Milan Škoda i David Lafata jsou spolu s Pavlem Kadeřábkem v nominaci na nejlepšího hráče sezony Synot ligy. Naprosto zaslouženě, oba patří ke klíčovým mužům Slavie, respektive Sparty. V posledním zápase sezony si to navíc na dálku rozdají o střeleckou korunu české fotbalové ligy.

Slávistický bijec nastřílel prakticky polovinu všech branek týmu. Devětadvacetiletý útočník si říká o reprezentační dres, zejména díky jemu Slavia získávala body. Svůj nejlepší zápas odehrál v jarním derby se Spartou.

Sparta - Slavia: Gól Milana Škody na 0:1
Video se připravuje ...

HRÁČ SEZONY: Škoda ukázal obdivuhodný tah na branku
Video se připravuje ...

Ve 4. minutě otevřel skóre utkání, když u lajny zacvičil s bránícím Jakubem Brabcem a prostřelil Štěcha . "Měl obdivuhodnou sezonu, vyzrál, jde o komplexního útočníka. Třeba na Spartě předvedl, že dokáže obejít dva, tři protihráče kličkou či vystřelit zdálky," hodnotil Škodu fotbalový expert deníku Sport Stanislav Hrabě.

David Lafata se nejvíc blýskl už v podzimní části. Sparťanský kapitán vstřelil nádherný gól do sítě Jablonce, svého bývalého klubu. Krátce po půlhodině hry ukončil letenské čekání na gól a trefil se nádhernými nůžkami. Poté přidal ještě jednu trefu a Spartě zařídil výhru 2:0.

"Jako jediný z hráčů Sparty odehrál všech 29 ligových zápasů, je symbolem spolehlivosti. Během sezony neměl výraznější pokles formy, dával góly od začátku až do konce. Patří k hráčům, kteří v této sezoně obstáli," pronesl na adresu Lafaty fotbalový expert Sportu Jakub Konečný.

Sparta - Jablonec: Nádherný gól Davida Lafaty na 1:0
Video se připravuje ...

HRÁČ SEZONY: Lafata je symbol gólové spolehlivosti
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud