10. února 2016 • 10:00

Přímé přenosy a sestřihy! Kompletní Synot liga pouze na iSport.cz

Autor: bke, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Všechny přímé přenosy a sestřihy z kompletního programu fotbalové Synot ligy najdete i v jarní částí sezony pouze na webu iSport.cz! Z každého utkání pro fotbalové fanoušky připravujeme všechny klíčové okamžiky zápasů, a to do nejpozději do tří minut od doby, co se odehrají na hřišti.



Šlágr za 79 korun, balíček za 99 korun

Šlágr kola, který vysílá program O2 Sport, je na základě licenčních podmínek zpoplatněn na iSport.cz částkou 79 korun. V každém kole je stejnou částkou zpoplatněn minimálně i druhý vybraný zápas.

Pro fanoušky je však připraven výhodný víkendový balíček pouze za 99 korun, díky němuž mohou sledovat všechny placené zápasy konkrétního kola Synot ligy.

Zde najdete podrobné informace k placení vybraných přímých přenosů na www.isport.cz >>

Synot liga nově a přehledně

Od této sezony jsme navíc usnadnili hledání konkrétních situací, videa ze Synot ligy si můžete filtrovat podle kol, zápasů, týmů i jednotlivých hráčů. A nezapomeňte, že tohle všechno můžete mít přímo ve vašem mobilu, pokud si stáhnete aplikaci iSport Synot liga. Start nové sezony se blíží, buďte s námi u toho!

Přímé přenosy a sestřihy ze Synot ligy sledujte zde >>

Co všechno najdete na iSport.cz:

Nová homepage přímých přenosů a sestřihů ze Synot ligy s novým vyhledáváním videí Nová homepage přímých přenosů a sestřihů ze Synot ligy s novým vyhledáváním videíFoto iSport.cz

Od této sezony jsme pro vás připravili novou podobu rubriky Synot liga, aby pro vás bylo sledování přímých přenosů a sestřihů ještě pohodlnější. Vstup do přenosů a sestřihů najdete buď přímo na hlavní stránce webu iSport.cz, nebo přímo v naší ligové sekci Synotliga.isport.cz

Vyhledávání videí podle kol, zápasů, klubů i hráčů

Chcete si projít všechna videa týkající se vašeho oblíbeného týmu? Žádný problém. Od začátku sezony budete mít možnost hledat konkrétní sestřihy podle klubů, jednotlivých kol a zápasů, stejně tak podle hráčů. Vyzkoušejte si nové vyhledávání videí ze Synot ligy a nic vám neuteče.

Nejrychlejší sestřihy!

Stejně jako v minulé sezoně se budeme snažit pro vás klíčové momenty právě vysílaných zápasů připravovat v co nejrychlejším čase. Nestihli jste v přímém přenosu krásný gól, promarněnou šanci, vyloučení, choreo fanoušků či nějaký jiný zajímavý moment? Nevadí! U nás najdete video nejpozději do pěti minut od doby, co se tato situace odehrála při utkání na hřišti.

TOP 5 šlágrů ligového jara: Derby "S" a divoký závěr Plzně
Video se připravuje ...

ANKETA: Kdo získá titul? Experti tipují Spartu, Plzeň čeká úpadek
Video se připravuje ...

ANKETA: Který tým nejvíce posílil? Která posila se jeví jako nejzajímavější?
Video se připravuje ...

Vychutnejte si přímé přenosy a užijte si napětí s Gambrinus Fanligou, oficiální hrou fotbalových fanoušků >>

Oficiální hra fotbalových fanoušků Gambrinus Fanliga Oficiální hra fotbalových fanoušků Gambrinus FanligaFoto Gambrinus Fanliga

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud