4. srpna 2015 • 04:50

72 zápasů! Proti Plzni se penalty nekopou, Sparta je v závěsu

Autor: šq
Vstoupit do diskuse
0
  • Úterní deník Sport rozebírá žebříček týmů, proti kterým se už hodně dlouho nekopala žádná penalta. Kdo je na prvních třech místech?Úterní deník Sport rozebírá žebříček týmů, proti kterým se už hodně dlouho nekopala žádná penalta. Kdo je na prvních třech místech?FOTO: Koláž iSport.cz

    Už 72 zápasů žádný tým v české fotbalové lize nekopal proti Plzni penaltu. Přitom v sobotu se po strčení Procházky do dukelského Jeana-Davida Beauguela pokutový kop rozhodně pískat měl, akorát sudí Lerch si to evidentně nemyslel. Úterní vydání deníku Sport hledá odpověď na otázku Proč? a nabízí i žebříček týmů, které se penaltám vyhýbají nejdéle. Podívejte se na první tři. Další pořadí a statistiky i dva pohledy na plzeňské „zakletí“ najdete v dnešním Sportu!

  • Slavia – 23 zápasů

    Proti Slavii se kopala penalta naposledy 20. září 2014 v zápase s Bohemians 1905, a zrovna byla hodně přísná – sudí Pavel Orel odpískal desítku po střetu slávisty Milana Černého s Jhonem Mosquerou, kdy druhý jmenovaný zakopl o padajícího soupeře. Josef Jendřišek pak poslal Bohemku do vedení 1:0 (nakonec vyhrála 2:0).

    Bohemians - Slavia: Gól Josefa Jindřiška na 1:0
    Video se připravuje ...

    Útrerní deník Sport si můžete v elektronické verzi zakoupit ZDE »

  • Sparta – 54 zápasů

    Druhou nejdelší sérii bez penalty má pražská Sparta. Ta naposledy čelila pokutovému kopu v září 2013, před 54 zápasy. Ve Znojmě fauloval Vácha Crnkiče, ale domácí Nepožitek tenkrát tuhle málo vídanou příležitost nevyužil a Sparta v klidu udržela výhru 2:0.

    Hušbauer: Penalta za faul na Necida? Zlobit bychom se nemohli
    Video se připravuje ...

  • Plzeň - 72 zápasů

    Plzeň i přes sobotní Procházkův penaltový faul posunula počet zápasů, kdy se proti ní nekopala desítka, na 72. S přehledem nejvíce (viz tabulka). Jinými slovy, v této, minulé ani předminulé sezoně nic, naposledy v březnu 2013 na Dukle trestal sudí Drahoslav Drábek za ruku Stanislava Tecla.

    Dukla - Plzeň: Faul Václava Procházky na Jeana-Davida Beauguela
    Video se připravuje ...

    CELÝ SESTŘIH: Dukla - Plzeň 1:0. Berger sestřelil mistra
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud